Connect with us

Sport

2024-ig a Szerencsejáték Zrt. lesz Szilágyi Áron főtámogatója

A nemzeti lottótársaság főszponzorként segíti a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó felkészülését a párizsi ötkarikás játékokra.

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads
78 / 100

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A partnerség keretén belül a nemzeti lottótársaság főszponzori minőségben segíti az olimpikon sikeres felkészülését az előttünk álló közel hároméves időszakban.

A nemzeti lottótársaság évek óta sikeres együttműködést folytat a legnagyobb sportágakat képviselő nemzeti szövetségekkel, klubokkal, válogatott csapatokkal, támogatja a Magyarországon megrendezésre kerülő nemzetközi sportversenyek megvalósulását, illetve a paralimpiai mozgalmat is. 

A magyar sportban megvalósított stratégiai szerepvállalás elsődleges célja, hogy előmozdítsa és még versenyképesebbé tegye a hazai élvonalbeli sportéletet, valamint elősegítse a nemzeti lottótársaság sportfogadási üzletágának dinamikus fejlődését. Jelenleg mintegy 144 klubbal, 9 válogatott csapattal és 12 szövetséggel folytat szoros együttműködést a vállalat.

A mai napon, mindezt még magasabb szintre emelve a Szerencsejáték Zrt. stratégiai partnerségre lépett Szilágyi Áron kardvívó bajnokkal, akit többek között 2021-ben az Év sportolójának választottak Magyarországon és hetedik lett a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség, az AIPS hagyományos ankétján a férfi sportolók között.

Az elkövetkező időszakban a nemzeti lottótársaság főszponzorként segíti a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó felkészülését a párizsi ötkarikás játékokra. Ezen felül Szilágyi Áron szerepet vállal a Tippmix sportfogadási termék népszerűsítésében, valamint aktívan részt vesz a vállalat Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!elnevezésű, a fogyatékossággal élők társadalmi és munkaerőpiaci integrációját segítő, hosszú távú, szemléletformáló programjában is.

A partnerségünk legfőbb célja, hogy támogassuk Magyarország egyik legértékesebb sportolójának felkészülését, ilyen módon pedig hozzájáruljunk a hazai élsport eredményességéhez” – mondta dr. Bozóky Alex, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója a megállapodást bejelentésére szervezett sajtóeseményen.

„Ennél azonban sokkal többet kapunk Árontól: büszkék vagyunk arra, hogy egy igazi példakép, élsportoló és sportági szakvezető csatlakozik – az együttműködés keretein belül – a nemzeti lottótársaság csapatához és támogatja céljainkat például a fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedésének elősegítésében.” – tette hozzá a vezérigazgató.

A most 32 éves sportoló idén több kerek évfordulót is ünnepel pályafutásában: 15 évvel ezelőtt nyerte az első világbajnoki aranyérmét, valamint tíz éve lett először olimpiai bajnok. Több kiemelkedő eredménye, szakmai- és állami elismerése, illetve díja mellett a 2021-ben a Tokióban rendezett nyári olimpiai játékokon kard egyéniben megszerezett harmadik olimpiai aranyérme egyedülálló siker a világon.

„Ami ma elég, az holnap kevés, ezzel győzhetjük le a világot. A sport nem csak közösséget hoz létre, de pozitív hatással van a mindennapi életünkre, a munkánk minőségére és az emberi kapcsolatainkra. A siker csak folyamatos fejlődés mellett érhető el.” – mondta Szilágyi Áron a bejelentéskor. „Megnyugtató érzés, hogy a 2024-ig tartó időszakban a Szerencsejáték Zrt. támogatása mellett tudok készülni az előttem álló kihívásokra.”

A partnerség részeként a sportoló lesz a Tippmix márka arca, valamint részt vesz a Szerencsejáték Zrt. fogyatékossággal élők társadalmi esélyegyenlőségért létrehozott programjában is.

Forrás: SportXpert.hu

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP