Connect with us

Sport

2024-ig a Szerencsejáték Zrt. lesz Szilágyi Áron főtámogatója

A nemzeti lottótársaság főszponzorként segíti a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó felkészülését a párizsi ötkarikás játékokra.

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A partnerség keretén belül a nemzeti lottótársaság főszponzori minőségben segíti az olimpikon sikeres felkészülését az előttünk álló közel hároméves időszakban.

A nemzeti lottótársaság évek óta sikeres együttműködést folytat a legnagyobb sportágakat képviselő nemzeti szövetségekkel, klubokkal, válogatott csapatokkal, támogatja a Magyarországon megrendezésre kerülő nemzetközi sportversenyek megvalósulását, illetve a paralimpiai mozgalmat is. 

A magyar sportban megvalósított stratégiai szerepvállalás elsődleges célja, hogy előmozdítsa és még versenyképesebbé tegye a hazai élvonalbeli sportéletet, valamint elősegítse a nemzeti lottótársaság sportfogadási üzletágának dinamikus fejlődését. Jelenleg mintegy 144 klubbal, 9 válogatott csapattal és 12 szövetséggel folytat szoros együttműködést a vállalat.

A mai napon, mindezt még magasabb szintre emelve a Szerencsejáték Zrt. stratégiai partnerségre lépett Szilágyi Áron kardvívó bajnokkal, akit többek között 2021-ben az Év sportolójának választottak Magyarországon és hetedik lett a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség, az AIPS hagyományos ankétján a férfi sportolók között.

Az elkövetkező időszakban a nemzeti lottótársaság főszponzorként segíti a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó felkészülését a párizsi ötkarikás játékokra. Ezen felül Szilágyi Áron szerepet vállal a Tippmix sportfogadási termék népszerűsítésében, valamint aktívan részt vesz a vállalat Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!elnevezésű, a fogyatékossággal élők társadalmi és munkaerőpiaci integrációját segítő, hosszú távú, szemléletformáló programjában is.

A partnerségünk legfőbb célja, hogy támogassuk Magyarország egyik legértékesebb sportolójának felkészülését, ilyen módon pedig hozzájáruljunk a hazai élsport eredményességéhez” – mondta dr. Bozóky Alex, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója a megállapodást bejelentésére szervezett sajtóeseményen.

„Ennél azonban sokkal többet kapunk Árontól: büszkék vagyunk arra, hogy egy igazi példakép, élsportoló és sportági szakvezető csatlakozik – az együttműködés keretein belül – a nemzeti lottótársaság csapatához és támogatja céljainkat például a fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedésének elősegítésében.” – tette hozzá a vezérigazgató.

A most 32 éves sportoló idén több kerek évfordulót is ünnepel pályafutásában: 15 évvel ezelőtt nyerte az első világbajnoki aranyérmét, valamint tíz éve lett először olimpiai bajnok. Több kiemelkedő eredménye, szakmai- és állami elismerése, illetve díja mellett a 2021-ben a Tokióban rendezett nyári olimpiai játékokon kard egyéniben megszerezett harmadik olimpiai aranyérme egyedülálló siker a világon.

„Ami ma elég, az holnap kevés, ezzel győzhetjük le a világot. A sport nem csak közösséget hoz létre, de pozitív hatással van a mindennapi életünkre, a munkánk minőségére és az emberi kapcsolatainkra. A siker csak folyamatos fejlődés mellett érhető el.” – mondta Szilágyi Áron a bejelentéskor. „Megnyugtató érzés, hogy a 2024-ig tartó időszakban a Szerencsejáték Zrt. támogatása mellett tudok készülni az előttem álló kihívásokra.”

A partnerség részeként a sportoló lesz a Tippmix márka arca, valamint részt vesz a Szerencsejáték Zrt. fogyatékossággal élők társadalmi esélyegyenlőségért létrehozott programjában is.

Forrás: SportXpert.hu

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Sampdoria – Fiorentina

  hétfő, 16 május  18:30 DU. - 20:30 DU.

 • Juventus – Lazio

  hétfő, 16 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Newcastle United – Arsenal

  hétfő, 16 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Southampton – Liverpool

  kedd, 17 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Genesy OSC-Újbuda – FTC-Telekom Waterpolo, férfi vízilabda ob I, döntő, 2. mérkőzés

  szerda, 18 május  18:30 DU. - 20:00 DU.

 • Aalborg Handbold – Telekom Veszprém, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  szerda, 18 május  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • Lomza Vive Kielce – Montpellier HB, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  szerda, 18 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Eintracht Frankfurt – Rangers, Európa Liga, döntő

  szerda, 18 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Barca – SG Flensburg-Handewitt, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  csütörtök, 19 május  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • Everton – Crystal Palace

  csütörtök, 19 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • THW Kiel – PSG Handball, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  csütörtök, 19 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Aston Villa – Burnley

  csütörtök, 19 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Chelsea – Leicester City

  csütörtök, 19 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

TOP