Connect with us

Jut eszembe

A fidesztelenített MZP, mint a Tiszta kezekről álmodó

Különvélemény MZP-ről, egy pécsi átvilágító ügyvéd olykor nagyon személyes, de figyelemreméltó gondolatai.

Published

on

MZP
Advanced Ads
Advanced Ads

Az előválasztást szerintem fideszes és SZDSZ maradványos rásegítéssel megnyerő Márki-Zay kijelentette, hogy győzelmével megtörtént a régi ellenzék leváltása, új Magyarország kezdődik.”Megtisztult az ellenzék” szerinte, mert nem”Gyurcsányt, hanem a szabadságot” hozzák el Magyarországnak. Majd meghirdette a “Tiszta Kezek” mozgalmát a fideszes törvénytelenségek feltárására.

Én, mint pécsi átvilágító ügyvéd

A napokban voltam tanúkihallgatáson a rendőrségen egy a Pécsi Kommunikációs Kft ügyében tett feljelentés kapcsán indult nyomozás során. Az ügyet nemrég tártam fel.

Innen is üzenem neked MZP, hogy ezt az ügyet is egy “piszkoskommunistarohadtgyurcsányista”, Dk-s szavazó kutatta ki! Vagyis én. Engem is leváltottál?! Na gyere! Csináld tovább helyettem, de mindenképpen nélkülem, amit akarsz!!!

Te beszélsz itt “Tiszta kezekről”, meg a múltban bűnösökön való átlépésről, az ő kihagyásukról a hatalomból, miközben erősen Gyurcsányozol?! Te, aki 2019-ben magad nyilatkoztad Kálmán Olgának, hogy a “legelhivatottabb” fideszes voltál?!

Ha igaz, hogy “a múltat végképp eltörölni” kellene, akkor ez leginkább rád vonatkozik De Neked és megvezetett szavazóidnak ez már fel se tűnik, hanem új, boldog, Gyurcsány mentes Magyarországról regélsz.

“Tiszta kezek”

Csaxólok mindenkinek, aki MZP-ben látja az új, demokrata megváltót, hogy megint rohadtul mellé nyúltatok. A “Tiszta kezek” hirdetője egy korábban elvakult fideszes, aki az előválasztási kampányban naponta rágalmazta, vádolta hamisan a DK-t és teszi azóta is. Aztán másnap reggel visszavonja, elnézést kér, majd kezdi elölről. Engem legalább nem kötelező olvasni vagy szeretni. De vele nem így lesz, ha hatalomra jut.

Most hivatkoznak arra, hogy a Dk tartsa meg a megállapodást. Igen, amikor a Dk-ról van szó, akkor az tartsa meg! De mikor MZP folyamatosan megszegve azt, gyalázta, sértegette a Dk-t és Dobrevet a kampányban, az nem számít, rá nem kötelező. Szólok, hogy Orbán egész életében ugyanezt csinálta! Minden szerződést csak addig tartott be, amíg az neki volt jó!

Orbántól is irtóztam az elejétől fogva, több mint 30 éve

Érte egy ország rajongott. Emlékszem, amikor Vitray mint leendő miniszterelnökkel beszélgetett vele a tvben. Aztán jött a székházügy… Én meg nem értettem, hogy mit nem látnak a magyarok, “itt mindenki hülye?!” Nekem lett igazam.

Így lesz MZP esetében is. Már most bejelentette, hogy saját frakciót alakít majd az új parlamentben. Ehhez minimum öt fő kell. A Fideszesekből nyilván nem lesz, mert ott óriási a pártfegyelem és összetartja őket az maffia hallgatási törvénye, az omerta is. Tehát csak az őt az előválasztáson támogató pártokból (MSZP, Momentum, Párbeszéd stb.) szedhet el embereket MZP. Az MSZP esetében nem is csodálkozom. Néhány becsületes ember kivételével ők a személyes politikai túlélésért küzdenek, főleg a pestiek, meg a pécsi származású Tóth Bertalan elnök is. Ezért bármilyen hátsót kifertőtlenítenek. Legyen az Orbán, Puch vagy MZP.

De az MSZP központ se lesz boldog, ha kinyírják a parlamenti frakcióját. Mert az önálló frakció sok száz milliós állami támogatással jár!!! Majd akkor kiváncsi leszek Tóth arcára, ha MZP kihúzza a pénztárcájából a lóvét! Akkor is így fogja imádni?! Haha!

Sok kis frakciót csinálnak majd

Vagy már most kezdik a nagybani, mutyis lopást? Sok kis frakciót csinálnak majd Tóthal, amelyeknek mindnek jár majd a sok százmilliós támogatása a mi zsebünkből? Hányok a gondolattól előre is! Ugyanis így is lehet játszani a szabályokkal, amelyek minden önálló frakciót külön pénzre jogosítanak ha van öt embere!

Szóval MZP már most kimondta hangosan, hogy nagy ívben tesz az őt megválasztó , támogató pártok és szavazóik akaratára. Önálló frakciós miniszterelnök lesz. Ezt eléri majd pénz vagy pozíció felajánlással és zsarolással, ahogy az nálunk szokás. Az őt megválasztó polgárok meg megint át lesznek cseszve. Én szóltam! Mint 30 éve Orbánnál. De akkor se értették meg, hogy mit mondok. Hiába verjük meg Orbánt 2022-ben. Újabb 5-10 év megy a levesbe egy újabb akarnokkal. Kell ez nekünk?!

Mit akarnak a provokátorok?

Karácsony és MZP az előválasztás lezárulása előtt és után is folyamatosan rágalmazzák, alaptalanul provokálják Gyurcsányt és s DK-t. Azt akarják elérni, hogy mondja fel az ellenzéki megállapodást. Ezután majd mutogatnak rá, hogy szétverte az ellenzéki összefogást. Ezután azt csinálnak, olyan frakciót, amit akarnak, majd olyan kormányt alakítanak amit akarnak. Eközben arra hivatkoznak, hogy a szemét, megbízhatatlan Gyurcsány tette tönkre az egységes ellenzéket! Mocskos, szemét taktika ez!

2022-ben a fülkében nem fogunk miniszterelnök jelöltekről szavazni. Tehát nekem könnyű dolgom lesz, mert itt nyert Dobrev. A DK által támogatott indulóra voksolok majd, mint mindig. Listán pedig a DK-ra. Mindenki más, aki ellenzékinek gondolja magát, járjon el a lelkiismerete szerint! Én nem kerülök önmagammal ellentmondásba most sem. Mert tettem róla, hogy ez ne következzen be. Minden más csak duma.

Ezen kívül pedig az a baj, hogy ha tényleg le akarjuk győzni 2022-ben Orbánt, akkor megint nekünk, a leköpködött, megvetett, lenézett és kiröhögött, de Orbánnal az utolsó vérig harcoló DK-soknak kell majd visszalapátolni a gyurcsányozó ellenzékiek által kinyomott székletet a lóba. Ne ebből van már nagyon elegem!

(A cikk szerző vélemény, és nem a szerkesztőségé.)

Témába vág

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Southampton – Liverpool

  kedd, 17 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Genesy OSC-Újbuda – FTC-Telekom Waterpolo, férfi vízilabda ob I, döntő, 2. mérkőzés

  szerda, 18 május  18:30 DU. - 20:00 DU.

 • Aalborg Handbold – Telekom Veszprém, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  szerda, 18 május  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • Lomza Vive Kielce – Montpellier HB, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  szerda, 18 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Eintracht Frankfurt – Rangers, Európa Liga, döntő

  szerda, 18 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Barca – SG Flensburg-Handewitt, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  csütörtök, 19 május  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • Everton – Crystal Palace

  csütörtök, 19 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • THW Kiel – PSG Handball, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  csütörtök, 19 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Aston Villa – Burnley

  csütörtök, 19 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Chelsea – Leicester City

  csütörtök, 19 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Mosonmagyaróvári KC – Alba Fehérvár KC, női kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:00 DU. - 20:00 DU.

 • NEKA – Telekom Veszprém, férfi kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:00 DU. - 20:00 DU.

 • DVSC Schaeffler – Győri Audi ETO KC, női kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:30 DU. - 20:30 DU.

 • Ferencvárosi TC – Sport36-Komló, férfi kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:30 DU. - 20:30 DU.

TOP