Connect with us

Kék fény

A fővárosban fogták el egy hévízi lottózó kirablóját

Egy ismeretlen, kapucnit és fekete maszkot viselő férfi bement a lottózó helyiségbe, ahol a pult mögött tartózkodó női alkalmazottra támadt.

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads

A fővárosban, a népligeti buszpályaudvaron fogták el a rendőrök azt a román férfit, aki Hévízen kirabolt egy lottózót – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2021. december 17-én 13 óra 41 perckor érkezett bejelentés egy hévízi lottózó kirablásáról.

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen, kapucnit és fekete maszkot viselő férfi bement a lottózó helyiségbe, ahol a pult mögött tartózkodó női alkalmazottra támadt. A sértett a dulakodás közben a földre került, ekkor az elkövető a pult felső fiókjában lévő készpénzt magához vette. A sértett a távozni szándékozó férfit megpróbálta visszatartani, sikertelenül. Miután az elkövető a készpénzzel sietve elmenekült, az üzlet alkalmazottja megnyomta a pánikgombot, a riasztás alapján pedig az üzlet tulajdonosa értesítette a rendőrséget. 

A bejelentést követően a rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdek, így jutottak el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves, román állampolgárságú férfihoz, akit egy nappal később Budapesten, a népligeti autóbusz-pályaudvaron elfogtak. Előállítását követően rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság az illetékes ügyészség felé előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására. A Zalaegerszegi Járásbíróság 2021. december 21-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Forrás: Police.hu

Click to comment

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • F1, Lenovo Brit Nagydíj

  vasárnap, 3 július  16:00 DU. - 18:00 DU.

 • Franciaország – Magyarország, férfi kosárlabda vb-selejtező

  hétfő, 4 július  20:00 DU. - 22:00 DU.
  Vendéspace

 • Tobol Kosztanaj – Ferencváros, BL-selejtező

  szerda, 6 július  16:00 DU. - 18:00 DU.

TOP