Connect with us

Jut eszembe

A hajmáskéri lőtér virágai – Főkertész: Orbán Viktor

Lőtéren a kormány, fusson ki merre lát?

Published

on

Hirdetések

Ma igazán elemében lehetett Orbán Viktor magyar miniszterelnök, hiszen az ő valódi lelki közösségébe vezethette kormányát, egy hadgyakorlat kellős közepére. Kihelyezett kormányülés volt a  hajmáskéri Központi Gyakorló és lőtéren, méghozzá egy sátorban.

Célra tarts!

Alighanem otthonosan mozgott a katonai közegben a magyar miniszterelnök, hiszen amióta csak uralmon (nem szótévesztés) van, folyamatosan harcol, egyre-másra húzza elő a legyőzendő ellenfeleket élete lőterének bozótjai mögül, és mint egy európai dzsungelharcos,  kúszik egyik bokor takarásából a másikra és annyira elfoglalja a saját maga által elhelyezett taposóaknák kerülgetése, hogy észre sem veszi, nincs másik oldal, csak ő kúszik és kacsázik, európai kollegái pedig nemhogy nem támadják, de kicsit szánakozva szemlélik.

A kihelyezett kormányülés apropója a haderőfejélesztés témáján kívül a magyar honvédség őszi gyakorlatának megtekintése volt.

Gondolom a vezérlő tábornok és köre, akiknek többsége -bocsánat a szóért de- tökig terepszínű katonai dzsekiben mosolyog a fényképezőgépbe, nagyon elégedett volt mindennel, amit látott és most már biztosak abban, hogy a honvédség velük van.

Hirdetések
lőtér

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Ma este végre nyugodtan alhat a magyar miniszterelnök, hiszen alig néhány nappal a szentatya felemásra sikeredett magyarországi látogatása után, végre ő is ellátogathatott saját vallásának katedrálisába a katonai sátorba.

Kapcsolódó

Előválasztási dilemma – Ki lépjen vissza és egyáltalán….

Emberhez méltón politizálni – az előválasztás margójára

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Gondolta volna, hogy egyszer Budapest lehet az amerikai republikánusok vezérlő csillaga? - Respublika

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements