Connect with us

Blog/Olló

A kormány már megint a mi bőrünkre “izmozgat” az önkormányzatokkal – Pikó András kipakol

Orbán Viktort és kormányát beleköp az önkormányzati vezetők felé nyújtott kezébe. Így járt a Pikó András vezette “nyócker” is.

Published

on

Pikó
Hirdetések

Talán soha nem volt még ennyire szükség a kormányzat és az önkormányzatok összefogására, mint most amikor arat a járvány. Orbán Viktort és kormányát mindez hidegek hagyja és beleköp az önkormányzati vezetők felé nyújtott kezébe. Így járt a Pikó András vezette “nyócker” is.

Az egykori rádiósközösségi oldalán írta meg asz esetet

Örömmel vettük, hogy az Auróra utcai rendelőintézetünk is részt vehet a kormány által meghírdetett Oltási Akcióhétben. Egy órája érkezett a levél a Kormányhivatal illetékesétől, hogy sztornó, vissza minden!! A kormányzati Oltási Akcióhétben sem mi, sem más kerületi rendelők nem vehetnek részt.

Pedig a rendelőnkben már átszervezték a rendelési időket, hogy semmi akadálya ne legyen az egész napos oltakozásnak

Mi megterveztük a kommunikációs kampányt, 10000 plakáton szeretnénk hirdetni azt, hogy vegyék fel az oltást – és utána a rászorulók igényeljék nyugodtan a 20 ezer forintos kerületi oltási támogatást.
Nem tudom hogyan jutott ere a döntésre a titokzatos nevű Fővárosi Oltási Munkacsoport, de ezúton is gratulálok az okos és bölcs döntéshez. Elképzelni sem tudom, hogyan szolgálja az oltási akcióhét nagyobb sikerét az, hogy az önkormányzati rendelők nem vehetnek benne részt?? Netán arra a népi bölcsességre hagyatkoztak, hogy a oltásban és oltóhelyben is a kevesebb valójában több?

Nem, ez egy felelőtlen döntés

Újabb megnyilvánulása annak, hogy a kormány mindent feláldoz, még a helyes oltási akcióját is veszélyezteti, csak hogy a látszata se alakuljon ki annak, hogy együttműködnek velünk.
Egy csomó munkánk most kárba veszett. A Szent Kozma Egészségügyi Központ vezetése most újra tervezheti a lemondott rendeléseket, új tájékoztatókat kell készíteni, új időbeosztást kell kialakítani…
De egyet biztosan ígérhetek: ha kormány által szervezett Oltási Akcióhét nem lehet november 22-től a kerületben, akkor lesz önkormányzat által szervezett Józsefvárosi Oltási Hét az Auróra utcai rendelőintézetben, amelynek keretében ahogy terveztük, változatlan feltételekkel, legfeljebb csökkentett időtartamban, de minden oltást igénylőt el fogunk látni vakcinával.
És a rászoruló józsefvárosiak igényelhetik majd a 20 ezer forintos oltási támogatást!

Hirdetések

Fejeződik be a józsefvárosi polgármester, rosszkedvűségében is tényszerű bejegyzése, aminek keretében, nem először, ismét felveszi a kesztyűt a szűk látókörűen kártékony és ostoba kormányzattal.

Ez lenne a jövőnk?

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements