Connect with us

Blog/Olló

Többen is megtették, de a legizgalmasabban Sárosdi Lillának sikerült beleállnia Demeter Szilárdba

Published

on

Hirdetések

“Jól áll neked, hogy nem vagy itt. Nekünk is jól állna, ha ők se lennének itt….” – kommentálta egy követője Sárosdi Lilla közösségi oldalára feltöltött iróniával átszőtt reagálását a “C kategóriás basszusgitáros”, Demeter Szilárd irodalmi-, filmes- és úgy általában a kultúra terén tett kijelentéseire.

„Jaj, tudom, hogy az színház. Ez egy nagyon érzékeny pont nálad”

“Végre valaki, aki kannosítja a magyar irodalmat. Kan… kanonizálja a magyar irodalmat és ezáltal minden olyan letisztult, egyszerű lesz. És végre Atesz megmondja mi a színház, Kábé Csaba megmondja, hogy kábé mi a film, és akkor te meg magad vagy az irodalom, hát ez fantasztikus!”

…és itt van Ányos…

“… itt vannak ezek a rég elnyomott tehetségek, mint például az Ányos, akinek most megjelent ez a novelláskötete… hát fantasztikus! Ányosról eszembe jut, amikor még fiatal volt és zenégetett, milyen ereje volt ennek. Hadd idézzek: induljon a banzáj, essen szét a ház, legyen úrrá rajtuk az aktuális láz…. Micsoda formanyelv, micsoda metaforák, ez kell, végre…..”

Hirdetések
Egyszer volt

A Szikornyák Róbert ezzel a Lezsák Sanyival….

“Most is ez a Szikornyák Róbert ezzel a Lezsák Sanyival írták ezt a fantasztikus operát Árpádházi Szent Erzsébetről … Mozart elbújhat mögötte… az, hogy csikidam-csikidam…. Végre jön föl…buzog….eláraszt mindent…..”

Akinek felkeltettük az érdeklődését, mindenképpen nézze meg, fentebb, Sárosdi Lilla 4,5 percesét!

(A bejegyzést a Városi Kurír vette észre.)

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements