Connect with us

Jut eszembe

Ajaj, nagy a baj, már az elnöki pulpituson is delirál Kövér (Gyurcsok) László – Laca bá, mikor jönnek a gyíkemberek?

Kövér László sokadszor is elszabadult.

Published

on

Kövér
Kép Népszava/ Respublika
Hirdetések

Eddig a legtöbben csak mosolyogtunk azon a búvópatakként sűrűn hallható sóhajon, hogy itt lenne az ideje -mielőtt kormányzati pozíciót kap valaki- a teljes egészségügyi, így elmeorvosi alkalmassági vizsgálat bevezetésének. A napokban valós értelmet nyert a vágy, hiszen a magyar parlament kormánypárti elnöke a pulpituson kezdett komolyan beszélni egy nagyon szélsőséges összeesküvéselméletről.

Nekem már régen gyanús Kövér!

Nincs bennem szándék az elsőség kiharcolására, de tény, ami tény, én már évek óta mondogatom, na nem azt, hogy “ez hülye“, hanem, hogy megérett az elmeorvosi nyilvántartásra, és ez a komolyabb minősítés, hiszen a hülye, csak mérsékelten ön- és közveszélyes, de az olyanok, mint Kövér László, nem állnak meg ezen a megbocsátható, néha kicsit sajnálkozó nézéssel megoldott fokozaton. Nem, ők úgy károsak mindannyiunkra, ahogy vannak.

Lássuk az elnök kancsalra “hangolt” gondolatait

Elmondta, idáig az emberi agyműködését alapvetően csak ideológiai módszerekkel, azaz a koponyán kívülről lehetett befolyásolni, mostanra azonban olyan korszak küszöbére érkezett az emberiség,

“amikor az agykutatás és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az emberi agy és gondolkodás működése neurotechnológiai eszközökkel, koponyán belülről is mások által befolyásolható, módosítható és irányítható legyen.”

A házelnök véleménye szerint a tudomány vívmányai mindig lenyűgözőek, de szabályozás hiányában sokszor életveszélyesek. Kövér László szükségesnek nevezte, hogy a neurotechnológia területén új etikai szabályokat, új nemzetközi jogi egyezményeket, új emberi jogi fogalmakat alkossanak,

Hirdetések

“hogy az emberiség ne rabjává, hanem haszonélvezőjévé váljon a technológiai fejlődésnek”.

-állt egy MTI/propeller hírben.

Úgy látszik, a parlament házmestere nem érte be a NER Legjobban Teljesítő Büntetőgépe  (NLTB) címmel, most már az agykutatás területén is babérokra tör.

Vigyázat! Innen már csak alig néhány lépés, hogy meghirdesse a harcot a migráns bandákban megbújó gyikemberek ellen illetve, hogy átverjen a “133 bátor emberen” egy alaptörvénymódosítást az ügyben, hogy a Pilisben van a föld szívcsakrája.

Emlékeznek még a négy éve meghalt Gyurcsok  József  távgyógyító-mágusra, aki sok ezer forintért szunyókált a televízió képernyőjén? Nos leginkább rá hajaz az utóbbi időben Kövér László, azzal a különbséggel, hogy elődje megmosolyogtató volt, ő viszont dühítő.

Ezt se hagyja ki!

Napló Hungarikum 4. Budapest, 2021. október 14. – Az alkalmatlan és az esélytelen

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Csak most kezdődik a tánc! - Respublika

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements