Connect with us

Jut eszembe

Április 3-án választ Magyarország!

Published

on

választ
Advanced Ads
Advanced Ads

Áder János kedden közölte, hogy mikor rendezik meg 2022-es országgyűlési választást: a köztársasági elnök bejelentése szerint a választást április 3-án, azaz április első vasárnapján tartják majd.

Szok. szer.

A közleményben az államfő azt írta:

32 évvel ezelőtt, az első szabad választások eredményeként Magyarország független, demokratikus ország lett. Köszönet mindazoknak, akik a nemzet újjáépítésében részt vettek.

Hozzátette:

az alaptörvény és a választási eljárási törvény egyértelmű rendelkezéseket tartalmaz arra, hogy a köztársasági elnök milyen időpontra tűzheti ki az országgyűlési képviselők általános választását.

 

Kedd délelőtt a 444 írta meg, hogy terjed egy egy hivatalosnak látszó irat, amely alapján úgy tűnt, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) már előre tudta, mikor lesz a választás. A képen egy füzet címlapja szerepelt, amelynek a címe

„Kézikönyv a szavazatszámláló bizottságok részére”,

és ott volt az április 3-i dátum is. Az NVI a lap megkeresésére azt válaszolta, hogy a kézikönyv csak egy, szakmai egyeztetésre kiküldött tervezet, és ezekre mindig a lehető legkorábbi időpontot nyomtatják, ami ezúttal az április 3-a volt.

A bejelentés után nem sokkal Orbán Viktor Facebook-oldalán is megjelent az időpont:

A kommentekből….

“Ahogy Kabos mondta erre a Hippolitban: Nem baj, majd elzárjuk az ezüstöt.”

“Egész családom ott lesz! Egy vérböl vagyunk! Egymásért, Hazánkért!”

“Megyünk és lebontjuk a kétharmadot!”

“Biztos hogy ott leszek! Soros utalt már előre, úgyhogy nem hagyhatom ki!”

“Ott leszek es szavozok ellenetek hogy soha tobbe ne legyetek hatalmon..”

“Azon gondolkodok , hogy mi az ami évekig, egy teljes.életet feláldozva, manipulálcióval, hazugsággal , hatalomvággyal, többszörösen saját magát meghazudtolva, embereket tönkretéve éli mindennapjait??? Miért nem lehet elmenni a picsába pihenni nyugodtan a több száz milliárd mellett??? Miért nem engedünk utat a feltörekvő, okosabbnál okosabb fiataloknak? Miért akar valaki tizenévig vagy élete végéig Miniszterelnök lenni???? Milyen gondolkodás kell ehhez? Ugyanez a kérdésem a bukott emberekhez is, minek erőlködnek életük végéig?? A szebbnél szebb pillanatokat mellőzik életükből emiatt az örökös hajsza miatt…”

“Megyek. A külföldi nagykövetségre. Mert nekem csak így lehet szavazni. Remélem elbukja a választást.”

Írta meg a Váeosi Kurír.

Az egységes ellenzék is megfújta a harcikürtöt

Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié!
Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét.
Az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket.
Eközben Magyarország Európa sereghajtójává vált. Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom.
Itt az ideje a változásnak! Hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen! Április 3-án új korszak kezdődik: egy igazságosabb, tisztességesebb, ahol mindenki előtt megnyílik az út a felemelkedéshez!
Ezért dolgozunk, egységben, Magyarországért! (Forrás)

 

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • F1, Lenovo Brit Nagydíj

  vasárnap, 3 július  16:00 DU. - 18:00 DU.

 • Franciaország – Magyarország, férfi kosárlabda vb-selejtező

  hétfő, 4 július  20:00 DU. - 22:00 DU.
  Vendéspace

 • Tobol Kosztanaj – Ferencváros, BL-selejtező

  szerda, 6 július  16:00 DU. - 18:00 DU.

TOP