Connect with us

Jut eszembe...

Azt gondolták, hogy Áder az, akinek a kezéhez a legkevesebb aljasság és pénz tapad, de ez nem igaz – írja Bartus László

Published

on

Áder

Áder János, a nem létező köztársaság köztársasági elnöke, “három történetben mondta el az ő és a Jóisten kapcsolatát”. A híradás szerint Áder annyira tetszett a tömegnek, hogy visszatapsolták, mint egy rocksztárt. Azt nem tudjuk, hogy volt-e előkészítve egy ráadás száma, mondjuk egy negyedik történet a Jóistennel, vagy a három közül valamelyik történet végét mondta el újra a tomboló közönségnek. A NER gyomorforgatásának csúcspontja, Áder János a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson tett tanúságtételt az ő hitéről-írja az Amerikai Népszava.

Ő írta alá több más mellett a Lex-CEU-t is

Ugyanarról az Áder Jánosról beszélünk, akit nem sok évvel ezelőtt a budapesti diákság “Bajszos Szar” rigmusokkal illetett, mert az összes többi aljas, diktatórikus törvényhez hasonlóan a Lex CEU-t is aláírta. A Biblia szerint a hitet a jó cselekedetekkel kell bemutatni, és gyümölcséről lehet megismerni a fát:

a jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa rossz gyümölcsöt. Jó fa rossz gyümölcsöt nem terem. Ennek alapján Áder Jánost, aki lelkiismeretlenül és korrupt módon, karrierizmusból és pénzért kiszolgál egy elnyomó, embertelen, fasiszta rezsimet, a rossz fák közé sorolhatjuk.

Utoljára gondoltunk volna Áder Jánosra, aki a világ kereszténysége előtt tanúságot tesz a maga keresztény hitéről, s azt nem pfújolás kíséri, és nem dobálják meg rohadt paradicsommal. Ádernek az életével, a személyes döntéseivel, az igazság melletti kiállásával kellene bizonyítania nap mint nap az ő kereszténységét, amely méltó Krisztushoz, aki nem az uralkodó hatalom és a képmutatók szolgálatában töltötte a napjait, hanem az igazságért kész volt meghalni, és keresztre is feszítették azok, akik annak a hatalomnak a szellemi elődei, akiket Áder jellemtelenül kiszolgál.

Gondoljuk végig a neveket!

Ezzel együtt nem volt könnyű kiállítani valakit ebből a bűnöző bandából, amit Orbán maffiafőnökök módszereivel vezet. Gondoljuk végig a neveket Szijjártótól a képmutató Balogig bezárólag, akit saját egyháza minden érdem nélkül püspökének választott, hogy a hatalomnál szerezzen minél több pénzt. Mészáros Lőrinc is kiállhatott volna ennyi erővel, mert ő mindig a Jóistenre hivatkozik, amikor a gazdagságáról kérdezik. Így legalább tudhatjuk, hogy nekik Orbán a jóisten. Elmondhatná, hogy csődbe jutott gázszerelőként, hogyan lett gazdagabb, mint az angol királynő.

Áderről azt gondolták, hogy az ő kezéhez tapad a legkevesebb aljasság és pénz, de ez nem igaz, mert neki lett volna a feladata (erre esküdött fel), hogy mindezt megakadályoza. Neki kellett volna a krisztusi jellemet felmutatni, mint hivatala szerint az ország első emberének, de ő egy sunyi és gerinctelen kiszolgálója lett egy fasiszta diktatúrának. Az is mindent elmond az egyház és az állam orbáni-semjéni szétválasztásáról, hogy az egyház nyilvánossága előtt nem egy pék, kőműves vagy ápolónő tesz tanúságot a hitéről, hanem egy korrupt, hazug, gerinctelen politikus.

Még egy Istenről szóló hamis bizonyságtételt is propagandacélra használják fel, amelyben egy korrupt, elnyomó, fasiszta rendszert akarnak azonosítani a kereszténységgel, a nemzeti identitással. Jézust politikai célokra használják, zsibvásárt űznek a nevéből. Ezért szervezték Budapestre ezt a bálványimádó, antikrisztusi rendezvényt, hogy becsapják a magyar embereket, a lelkiismeretüket megkötözzék, hogy a választás előtt egy évvel azt a hazugságot keltsék, hogy az országot Isten képviselői, a magyar identitás megtestesítői vezetik, míg az ellenfelei ennek ellentétei.

Ez az egész egy ócska bohózat

Amit látunk, az Ádertől Ákoson át Szikoráig és Tóth Gabi fellépéséig bezárólag, a hamisságnak, a hazugságnak és a tömény giccsnek egy olyan parádéja, hogy a mennyben sugárban hánynak tőle, és mivel Isten gyűlöli a hamisságot, ezt a rendezvényt, ami a kereszténység megcsúfolása és meggyalázása, Isten mindennél jobban gyűlöli. Istent az egyes emberek érdeklik, az ő szívüket akarja elérni, őket akarja megmenteni, az ilyen képmutató, hazug és hamis giccsparádék, farizeusok csinnadrattája ellenére. Az ördög seregszemléje zajlik a magyar Hősök terén.

(A cikk az Amerikai Népszaván érhető el teljes terjedelmében.)

Más a témában

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement

Facebook

4. hullám Afganisztán Arc De Triomphe Christo Christo Vladimirov Javacheff demográfia Didalaív emigrálás Featured Ferenc pápa gyurgyalag gólya horoszkóp Illés Fanni Jeanne-Claude Denat de Guillebon járvány kistelepülések klip koronavírus Körös-Maros Nemzeti Park maszk Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus olimpia orbán Pap Bianka paralimpia Pozsony Párizs Pécsi Tudományegyetem reakció Respublika Sokółka Szeged SZFE Szilágyi Áron Szlovákia Telex támadások Tóth Gabi Valóság Vasas SC Veiszer Alinda Vitányi Iván vívás Zacher

Legolvasottabb

Copyright © Respublika – E-mail: info@respublika.hu