Connect with us

Jut eszembe

Dobrev az ellenzék “talpasa”

Dobrev a vidék választottja!

Published

on

Dobrev
Hirdetések

Kár csodálkozni, hogy Dobrev Klára éppen a vidék támogatásával nyerte meg az ellenzéki elválasztást, ő volt az egyetlen, aki komolyan vette, hogy az üzenetet a “végekre” is el kell juttatni, mivel a sajtó többsége (kormánypárti) a hírek közvetítése helyett ekéző üzemmódra vált, ha az ellenzékről van szó. A kormányközeli hírek(?) kapcsán olyan selymesen simogató nyelvek gyilkos vipera-nyelvekké válnak ellenzék közelben.

A vidék meghódítása

Az, hogy az előválasztás legnagyobb győztese a DK-lett, elsősorban Dobrev Klára fáradhatatlan vidékjárásának köszönhető. A DK miniszterelnök-jelöltje volt az egyetlen, aki megértette, hogy ahogy a 2022-es országgyűlési választás, úgy a mostani is vidéken dől el, hiszen ott él a szavazópolgárok java. Dobrev nemcsak megértetté, de meg is tanulta a leckét és pártja talpasaként keresztül-kasul felszántotta az országot, és minden helyszínen bebizonyította, hogy szinte minden minden választó csoport nyelvén képes megszólalni.

Mi lesz most?

Az előválasztás következő fordulójáról sokat elmond, hogy egyik versenyben sem maradt ellenfele: sem Karácsony, sem Márki-Zay nem készül egyedül legyőzni a DK jelöltjét. Egyelőre azon megy az üzengetés, hogy melyikük lépjen vissza a másik javára, holott ahogy azt tegnap megírtuk, a választó nem egy pártközi alkudozás reményében szavazott.

Nincs mit csodálkozni tehát, hogy a DK már meg is üzente, hogy nem foglalkozik a visszaléptetésnek még a gondolatával sem, hiszen ahogy Arató Gergely, a párt frakcióvezető-helyettese fogalmazott az atv műsorában:

Hirdetések

“A választó nem egy birka, akit át lehet terelni egyik akolból a másikba, ráadásul a két jelölt között sok kérdésben nagy az ellentét .”

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements