Connect with us

Jut eszembe

Dobrev Klára nem indul újra!

Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni.

Published

on

Advanced Ads

Dobrev Klára az európai parlament alelnöke a faceboookon jelentette be, hogy nem indul újra a poszt elnyeréséért. A parlament a jövő héten új elnököt és alelnököket választ.

Dobrev Klára: “Ez az elmúlt két és fél év életem legfelemelőbb és legmozgalmasabb időszaka volt. Nem csak az én világom fordult fel teljesen. A világ is megváltozott körülöttem. Sokkal több minden történt velem, velünk, mint amire számítottunk. Nehéz időszak volt, tele gondokkal, nehézségekkel, konfliktusokkal és a járvány miatt sajnos nagy veszteségekkel.”

Ugyanakkor felemelő időszak is volt, tele olyan sikerekkel, amilyenekről álmodni sem mertem volna

“A válság hatására és sokak erőfeszítéseinek a következtében Európa szorosabb szövetség lett. Az EU tagállamai sokkal több területen és sokkal szorosabban fognak együtt dolgozni, mint eddig. Bármennyire is ellenkeztek Orbánék, elértük, hogy legyen közös európai minimálbér-szabályozás”

– tette hozzá Dobrev Klára.

Az elmúlt két és fél év hatalmas eredménye, hogy az európai intézmények szeme kinyílt: a Fideszt végre kitessékelték az Európai Néppartból, és az EU nem hajlandó tovább finanszírozni Orbán korrupt rendszerét.

“Magyarországon a csaló, egyenlőtlen választási rendszer ellenére 12 év után először teremtettük meg a feltételét Orbán leváltásának. A hat párt szövetsége a legfontosabb politikai feltétele a rendszer menesztésének”

– fogalmazott Dobrev.

De mindez még nem elég!

A mindennél fontosabb feladat előttünk és az egyesült ellenzék előtt a választás megnyerése, Orbán leváltása – jelentette ki a DK politikusa.

Az, hogy bizalmat építsünk és reményt adjunk az embereknek, hogy egy igazabb, jobb Magyarországot teremtünk.

“Az előttünk álló időszakban Magyarországon a hazai kampányra, Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni. Hatalmas munka vár ránk, tartsatok velem!”

Facebook

TOP