Connect with us

Járvány

Dombóvári Istvánt is leterítette a koronavírus

Most csak azért posztolta ki tapasztalatait, hogy figyelmeztessen: ne vegye senki félvárról a koronavírust.

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads
68 / 100

A népszerű stand-upos facebook-oldalán írta meg, hogy milyen kálvárián ment keresztül a családjával. Dombóvári István egyszerre lett beteg a feleségével és a tízhónapos kisfiával, több, mint egy hétig volt negyves fokos láza.

Most csak azért posztolta ki tapasztalatait, hogy figyelmeztessen: ne vegye senki félvállról a koronavírust.

“Soha, megközelítőleg sem voltam még ilyen beteg. Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes. Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem. Még mindig arról, a szaros koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak!”

Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi

A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Túlvagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)”

A KORONAVÍRUS LÉTEZIK!

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot. A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni! Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!! Ezt ÉN mondom, nem az Rtl, fidesz, Sorosgyörgy meg minden amit ilyenkor reflexből válaszként kapunk a mindentagadóktól! A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a TE nyakadba fog beleköhögni!”

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP