Connect with us

Csillagórák

Egy kevéssé ismert horoszkóp

Ebből a horoszkópból azt is megtudhatja, melyik jeggyel, hogyan kell viselkednie ahhoz, hogy gördülékeny legyen a kapcsolatuk.

Published

on

horoszkóp
Advanced Ads
Advanced Ads
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha szeretné jobban megismerni magát, ha tudni akarja mik az erősségei, érdemes elolvasnia ezt a horoszkópot. Minket teljesen meglepett, hogy lehet ennyire pontos! A jellemzések tökéletesen ráillenek az adott jegyekre! Ebből a horoszkópból azt is megtudhatja, melyik jeggyel, hogyan kell viselkednie ahhoz, hogy gördülékeny legyen a kapcsolatuk. Az arab horoszkóp szerint az ember élete egy folytonos harc, küzdelem, ezért ez a hitvilág nem állatövi jegyek alapján lát bele a veséjébe, hanem a születési dátumot különféle fegyver formájában tárja elénk. Ami hasonló, hogy ez a horoszkóp is ugyanazt a tizenkét típust tartja számon.

Parittya (január 21. – február 18.)

Az az ember, akinek adnak a szavára. Az Önhöz közel állók szeretik, a távolabbi kapcsolatai pedig mély tisztelettel viseltetnek Ön iránt. Az emberek élvezik a társaságát, Ön is szereti magát körülvenni társasággal. Számos jó tulajdonsága van: a korrektség, a becsületesség és az önzetlenség. Döntései ésszerűek, egyenesek. Nyugodt ember, akit nem lehet könnyen kihozni a béketűréséből, de ha ez mégis sikerül, nagyon mély szomorúságot érez. Tökéletes beosztott, aki remek példát mutat a kollégáinak, de ha vezetővé válik, akkor is megmarad segítőkésznek és “rendesnek”, akire bármikor lehet számítani. Tudja motiválni a környezetét, ami a mai, ingerszegény, monoton, elgépiesedő világban megbecsülendő.

Fejsze (február 19. – március 20.)

Fejszéje van, ami igazából nem is fegyver, hanem használati tárgy, mondja a horoszkóp. Ennek megfelelően Ön igazán jámbor ember, aki elutasít mindent, ami erőszakos vagy agresszív. Képes órákig egy olyan hír hatása alatt lenni, ami arról szólt, hogy egy ártatlan kisgyereket, vagy állatot ért valami szörnyűség. Közösségi adatlapján nem is mer ilyen cikkekre rákattintani, inkább az elrejtés gombot használja. Az életét a szeretet irányítja, önzetlenül tud szeretni, jó barát, jó házastárs, odaadó szülő. Néha ajánlatos azonban kicsit jobban két lábon állni a Földön, mert a világ sajnos nem olyan szép, mint ahogyan hiszi. Bár Ön széppé teszi.

Tőr (március 21. – április 20.)

Igazi harcos típus. Megy előre a céljaiért, megállíthatatlan, de nem is tűri, ha bárki meg akarja állítani. A külvilág számára ez a tulajdonsága talán az “akaratos” jelzővel csapódik le. Vág az esze, mint a borotva, kitűnően taktikázik. Munkájában olyan, mint egy gyorsvonat. Nincs sok barátja, de ha bizalmat szavaz valakinek, barátsága örök életre szól. Picit hirtelen haragú és “ami a szívén, a száján”, de akik kedvelik, ezzel a tulajdonságával együtt teszik. Elképesztően realista, pontosan tudja megfogalmazni a céljait és meg is valósítja őket. Néha nem árt azonban megfogadni mások tanácsait, nem azért kap kritikákat, mert ők az ellenségei, hanem mert jó látni mások nézőpontját is.

Buzogány (április 21. – május 21.)

Önt Nagyon kedvelik kedves, de nagylelkű természetéért. Érzékeny ember, aki lojális és őszinte saját maga és mások irányában. Nem fél a felelősségtől, nem fél a hosszú és nagyszabású feladatoktól. Szeret kockázatot vállalni és harcias, semmit, soha fel nem adó önbizalma viszi előre, bármilyen utat is vállalt. Hatalmas erő és életerő lakozik Önben, elképzeléseiről semmi áron nem mond le, ezért környezete kemény, határozott embernek tartja, akivel nem érdemes újat húzni, viszont a véleményére adni kell.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Southampton – Liverpool

  kedd, 17 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Genesy OSC-Újbuda – FTC-Telekom Waterpolo, férfi vízilabda ob I, döntő, 2. mérkőzés

  szerda, 18 május  18:30 DU. - 20:00 DU.

 • Aalborg Handbold – Telekom Veszprém, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  szerda, 18 május  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • Lomza Vive Kielce – Montpellier HB, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  szerda, 18 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Eintracht Frankfurt – Rangers, Európa Liga, döntő

  szerda, 18 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Barca – SG Flensburg-Handewitt, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  csütörtök, 19 május  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • Everton – Crystal Palace

  csütörtök, 19 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • THW Kiel – PSG Handball, férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő

  csütörtök, 19 május  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Aston Villa – Burnley

  csütörtök, 19 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Chelsea – Leicester City

  csütörtök, 19 május  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Mosonmagyaróvári KC – Alba Fehérvár KC, női kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:00 DU. - 20:00 DU.

 • NEKA – Telekom Veszprém, férfi kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:00 DU. - 20:00 DU.

 • DVSC Schaeffler – Győri Audi ETO KC, női kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:30 DU. - 20:30 DU.

 • Ferencvárosi TC – Sport36-Komló, férfi kézilabda NB I

  péntek, 20 május  18:30 DU. - 20:30 DU.

TOP