Connect with us

Kék fény

Egy kutyasimogatásból lett gyilkosság

A verekedés során az I. rendű vádlott elővett egy kést.

Published

on

Fotó: police.hu
Hirdetések

2020. április 3-án késő este a 43 éves L. János és két társa (D. Károly és D. Éva) felszállt a 28-as villamosra. Ugyanazon a szerelvényen utazott Márk és Gábor a kiskutyájával Pepsivel.

A felszállást követően az I. rendű vádlott meg akarta simogatni a törpepincsit, de ezt – az akkor érvényben lévő járványügyi szabályokra is figyelemmel – annak gazdája, a későbbi sértett nehezményezte. Ekkor L. János és a sértett között szóváltás alakult ki, a terhelt le is köpte a sértettet, majd dulakodni kezdtek.

A verekedés során az I. rendű vádlott elővett egy kést. A sértett barátja ezt észlelve a férfi védelmére kelt, azonban ezt megakadályozandó D. Károly egy alkalommal arcon ütötte őt.

Nem sokkal később L. János mellkason szúrta a sértettet, aki a sérülés következtében a helyszínen életét vesztette.

Hirdetések

A dulakodás hangjaira a villamosvezető az Orczy téren megállította a szerelvényt, amelyről mindhárom terhelt futva elmenekült.

A III. rendű vádlott, D. Éva közben átvette a kést és a ruházatába, majd egy közterületi virágládába rejtette azt.

Másfél évvel később a bíróságon

“Már nagyon megbántam, hogy belekeveredtem ebbe az egészbe – mondta lehajtott fejjel D. Éva. “Már azt sem tudom, miért szerettem bele Jánosba. Alig pár hónapig voltunk együtt, de már bánom. Szeretnék már túl lenni ezen az egészen.”

November 4-én a Fővárosi Törvényszéken tanúk és szakértők meghallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás, melynek befejezése esetén perbeszédek és ítélethirdetés várható.

Forrás: fovarositorvenyszek.birosag.hu

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements