Connect with us

Lépten-nyomon

Elsimon főmúzeológus a világ másik feléről üzente meg, hogy baj van a háziorvosi szolgálattal

És akkor szembejött a valóság, facebook kommentelők beírásának formájában…

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads
55 / 100

Az történt, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum felkent főigazgatója éppen Los Angelesben múlatja az időt és költi a köz pénzét, ám időközben idehaza betegeskedő édesanyja ügyében próbál eljárni.

Igazából mi azon lepődünk, meg, hogy L. Simon László meglepődött.

De nézzük csak, hogy min:

“Elképzelhető manapság, hogy egy háziorvosi rendelésre csak telefonon lehet bejelentkezni? S ha felhívja egy 72 éves szívbeteg asszony a háziorvosát, mert vérnyomás problémákkal küzd, s napok óta komoly megfázással, vélhetően tüdőgyulladással fekszik egyedül a lakásában, hogy ebben az esetben azt mondja neki a háziorvosa: nehogy bemenjen a rendelőbe, mert még megfertőz valakit? Gárdonyban Dr. Csáti Géza Attila ezt mondta ma telefonon az édesanyámnak. Én pedig tehetetlen vagyok, mert éppen a világ másik felén vagyok, s 9 órányi időeltolódás nehezíti a kommunikációnkat. Mikor gyerek voltam, egy ilyen esetben Gárdonyban Bátai doktor úr azonnal bepattant volna a trabantjába, s ment volna a betegéhez. Czupon doktor úr és a többiek szintén. Nem értem, hogy jutottunk idáig. De kérem, most ezt senki se kenje a politikára és a háziorvosok fizetésére!”

És akkor szembejött a valóság, facebook kommentelők beírásának formájában…

Zsombor Kunetz: “Welcome to reality! Hány éve is “kormányoztok” ? Magyarországon több százezer embernek háziorvosa sincs, ez a szolgáltatás számukra akkor sem érhető el, ha bemennének, mert nincs hová.”

Éva Prim: “Hát mégis mire lehetne kenni, ha nem az elmúlt 12 év gyalázatos politikájára ami az egészségügyet, az oktatást a béka segge alá taszította? Ez a magyar valóság. Mi ezzel szembesülünk nap mint nap. Édesanyjának mihamarabbi gyógyulást kívánok.”

DrSimon Tibor Ügyvéd: “Üdvözöljük L. Simon úr megérkezését az alternatív univerzumból kis országunk rögvalóságába! További gyógyulást kívánunk!”

Desics Takács Diána: “Mikor 12 év után szemközt csap a valóság 😂 annyira szánalmasan cuki a panaszkodása….Anyukának mielőbbi gyógyulást!”

Fehérné Kiss Krisztina: “650 háziorvosi praxis évek óta betöltetlen, oda még telefonálni sem lehet….”

Zoltán Szécsényi: “God morgon László. God morgon. Nos igen ez egy beteg rendszer ami köszönhető a Fideszes kormány tovább rombolásának, hisz a vak is látja, hogy fizetős eü szeretnének kiepiteni. God morgon újból, hogy fellébredt, hisz én mint volt otthoni eü dolgozó lassan több magyar kollégát ismerek szerte a világban mint otthon maradotat. God morgon, az otthoni eü ellátáshoz való hozzá jutás az úgy működik, hogy van egy haverom akinek a szomszédja főorvos ax kh ban és majd beszélek vele.. Amúgy meg marad a több hónapos éves várakozás. Nem hisztizik, örül hogy a Fidesz nyert.”

I tak dalse…

Click to comment

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Ausztria – Horvátország

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Dánia – Franciaország

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Hollandia – Belgium

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Wales – Lengyelország

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP