Connect with us

Kék fény

Gyilkosság Zuglóban: egy nyolcéves kisfiú telefonált a 112-es segélyhívószámra

A XIV. kerületi lakásban táncolás közben vesztek össze, a férfi a másik szobába küldte a nő gyerekét, majd bántalmazta az asszonyt, végül elment otthonról

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads
52 / 100

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói a bejelentéstől számított három órán belül, egy XV. kerületi mozi vetítőtermében fogták el azt a 32 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2022. április 3-án Zuglóban megölte élettársát.

A nyomozás adatai szerint a férfi körülbelül két hónappal korábban ismerkedett meg a 30 éves nővel. A bűncselekmény napján a XIV. kerületi lakásban táncolás közben vesztek össze, a férfi a másik szobába küldte a nő gyerekét, majd bántalmazta az asszonyt, végül elment otthonról.

Amikor a kisfiú elő mert jönni, az anyját a padlón fekve találta, már nem lélegzett

A nyolcéves kisfiú telefonon hívta az apját, majd a mentőkkel is beszélt, akiket azután ő engedett be a lakásba. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni az áldozatot, de nem lehetett rajta segíteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen beszerzett adatok alapján hajtóvadászatot indított az élettárs után. A rendőröknek sikerült telefonon elérni a férfit, ő azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy hol tartózkodik.

A hajtóvadászat eredményeként a BRFK életvédelmi nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival 21 óra 35 perckor egy XV. kerületi bevásárlóközpont mozijában találták meg és fogták el a feltételezett elkövetőt, aki anyjával éppen az új szuperhős-filmet nézte.

C. Károlynak esélye sem volt az ellenállásra, megbilincselve állították elő a Teve utcába, ahol emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki

A férfi a bántalmazást beismerte, az ölést azonban tagadta – annak ellenére, hogy az április 4-én soron kívül elvégzett igazságügyi boncolás megállapította: az áldozatot megfojtották. A gyanúsítottat a fővárosi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Police.hu

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP