Connect with us

Csillagórák

Halálon innen halálon túl – a halált megelőző álmok

Az élet legnagyobb misztikuma a halál, “mily álmok jönnek a halálban?” és előtte?

Published

on

Hirdetések

Mi emberek kíváncsi természetűek vagyunk, mindig mindenről szeretünk tudni, azonban nem minden kérdésünkre kapunk választ. Legtöbb semmibe hulló kérdés a halálról szól.

A halál kapuja

Különösen sok embert foglalkoztat mostanában a halál, amikor egy világjárvány szeri áldozatait. Különösen nagy számban halnak meg magyarok. Nem csoda tehát, hogy az érdeklődés fókuszába került a halál körüli lét, a halált követő és megelőző események, illetve az, hogy vajon van-e bármilyen előjele a halálnak.

Egy orvosból és más szakemberekből álló csoport arra a következtetésre jutott, hogy a halál előtt álló személyek mind-mind átélnek látomásokat, álmokat, különféle tapasztalatokat, amelyek a lelket készítik fel az eltávozás pillanatára.

Euforikus álmok

Az észrevételek, megfigyelések alapján arra derült fény, hogy az idős, beteg személyek a haláluk előtt arról a dologról álmodtak, amire a legjobban vágytak, vagy ami, aki a legnagyobb boldogságot okozta.

Hirdetések

Egy ilyen álom: “Tisztán láttam édesanyámat, a kép nagyon éles volt, ott volt még apám, a nagybátyám, és a sógorom is. Jól esett látnom őket.”

Más valaki, nővéréről álmodott, aki már korábban meghalt: “Azt mondtam neki: itt kell maradnod velem, mire ő: sajnos nem tehetem, most nem, de majd visszatérek, és akkor együtt lehetünk.”

Akik odaát várnak

Az évek alatt közel 14 ezer esetet dokumentáltak, és nagy többségükben arra derült fény, hogy haláluk előtt pár nappal az idős személyek az elhunyt hozzátartozóikkal álmodnak, akik megígérik nekik, hogy hamarosan eljönnek értük, és magukkal viszik.

A halálos ágyukon lévő gyerekek, akik nem ismernek olyan személyt, aki meghalt, gyakran az elhunyt kisállataikkal álmodnak.

Egy szikár mondat a halálról

A magyar jog szerint a halál: amikor a légzés, a keringés és az agyműködés teljes megszűnése miatt a szervezet visszafordíthatatlan felbomlása megindul. 

(Forrás)

Ez is megesett, méghozzá Einsteinnel

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements