Connect with us

Kék fény

Halálra gázoltak egy fiatal kézilabdázót

Az áldozat a 20 éves Budai Viktória volt, aki a Jánossomorja Sportegyesület kézilabda csapatban játszott.

Published

on

Fotó: Jánossomorja Sportegyesület
Hirdetések

Jánossomorja egy szlovák állampolgárságú férfi egy Ausztria irányába közlekedő sötét színű terepjáróval elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A helybéli nő súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt.

Az áldozat a 20 éves Budai Viktória volt, aki a Jánossomorja Sportegyesület kézilabda csapatban játszott.

„A Jánossomorja Sportegyesület, Kézilabda szakosztálya mély fájdalommal tudatja, hogy kiváló csapattársunk, kapusunk, barátunk, Budai Viktória a mai napon tragikus körülmények közt itthagyott bennünket. Csapatunk gyertyagyújtással 2021 október 5.-én kedden este 19:00-kor a Jánossomorjai hármashalom emlékműnél tart megemlékezést. Gyújtsunk gyertyát együtt emlékére.”

– JSE KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY

Születésnapjára kapta a kerékpárt

– A lányunk fél négyre ment dolgozni, egy helyi közértben volt a munkahelye… De már nem érhetett oda – mondta el könnyek között a lány édesanyja a Kisalföldnek.

Hirdetések

Budai Viktória vadonatúj, kivilágított kerékpárral indult munkába. Néhány tíz méternyire otthonától, a gyalogátkelőhelyen érte a végzetes ütközés, az iskolával szemben, jó közvilágításnál. Szülei mellett hétéves kistestvére gyászolja a lányt.

Az első rendőrségi információk szerint a Szabadság utcában egy Mosontarcsa (Andau) irányába közlekedő sötét színű, terepjáró jellegű, feltehetőleg Mercedes gépkocsi vezetője ütötte el a fiatal biciklist, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Másfél órával később Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton ütött el a férfi egy kerékpárost ugyanazzal az autóval, majd szintén megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A súlyosan sérült kerékpárost a mentők kórházba vitték.

A rendőrök az adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján azonosították, majd lakossági bejelentés segítségével Mosonmagyaróváron elfogták a szlovák férfit. 

A sofőrnél drogtesztet készítettek, ami pozitív értéket mutatott. 

Forrás: JSE/Kisalföld/MTI

Tovább olvasom

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements