Connect with us

Jut eszembe

Hamilton válasza Bayer Zsoltnak

“Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.”

Published

on

Fotó: epa / Noushad Thekkayil
Hirdetések

Biztosan mindenki emlékszik rá, hogy a Formula-1-es autós gyorsasági világbajnokság Magyar Nagydíja előtt a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton (Mercedes) kiállt a magyarországi LMBTQ közösség mellett és kritizálta a pedofilellenes magyar törvény melegeket elmarasztaló passzusait.

A brit pilóta bár nem volt teljesen tisztában a törvényi rendelkezés minden pontjával, mégis kötelességének érezte, hogy megnyilvánuljon ebben a kérdésben.

Ugyanebből a megforntolásból Sebastian Vettel (Aston Martin) egy szivárványszínű csíkkal díszített tornacipőt húzott és a Hungaroringen felvett egy szivárványos pólót is. Sőt, az Aston Martin pilótája “tetézte” a bajt, amikor a futam előtt elhangzó magyar himnusz idején fél térdre ereszkedett a versenypályán.

Három másik pilóta: Valtteri Bottas (Mercedes), Carlos Sainz (Ferrari) és Vettel csapattársa Lance Stroll (Aston Martin) is kiállt a kezdeményezés mellett. Ők ‘We Race As One’ feliratú pólóban jelentek meg, ez a pilóták 2020-as kezdeményezése, ami kiáll a sokféleség, sokszínűség mellett.

Hirdetések
Sebastian Vettel. Fotó: REUTERS/Florion Goga

Természetesen az ötös számú fideszes tagkönyv tulajdonosa azonnal lecsapott a jelenségre, pontosabban Lewis Hamiltont osztotta ki keresetlen szavakkal.

Bayer Zsolt a Mandineren nemes egyszerűséggel lehülyézte Hamiltont.

“Maga a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-»kultúrát«, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára. S mindezekből következően ideböfög nekünk valami baromságot.”

Persze a hivatásos provokatőr nem hagyta ennyiben a dolgot: “javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát »nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember«… Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!”

Világos beszéd a jobboldali megmondó embertől. Ezt a gondolatmentet természetesen átvette az “egyatábor” is.

“Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben?”

A mór, akarom mondani Bayer megtette a kötelességét és mint, aki jól végezte dolgát mehetett a kasszájoz. Ráadásul B. Zsoltnak könnyű dolga van, hiszen egyszerre több kifizetőhelyen is tarthatja a markát.

Azt nem tudjuk, hogy Bayer sorai eljutottak-e Lewis Hamiltonhoz, mindenesetre a nyolcadik világbajnoki címéért küzdő brit versenyző a Katari Nagydíj versenyhétvégéjére egy szivárványszínű sisakot választott magának.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements