Connect with us

Kék fény

Hét évet kapott Pécsen a holland díler

Published

on

díler
Hirdetések

Hét év fegyházbüntetést kapott egy holland díler, amiért 2019 augusztusában egy balatoni zenei fesztiválon drogot próbált értékesíteni – tájékoztatta kedden meghozott határozatáról a Pécsi Ítélőtábla az MTI-t.

Jogerős

A közleményben azt írták, hogy – a védelem fellebbezése folytán – másodfokon eljáró bíróság keddi ítéletével enyhítette a Kaposvári Törvényszék korábbi határozatát, amellyel a férfit tíz év fegyházbüntetésre ítélték kábítószer-kereskedelem miatt. A vádlott cselekményét másodfokon jelentős mennyiségű kábítószerre, forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem kísérletének minősítette a bíróság.

A férfi 2019 augusztusában egy balatoni rendezvényen vett részt, ahol kábítószerhatóanyag-tartalmú anyagokat akart értékesíteni, de egy rendőri intézkedés során lebukott.

A vádlottat tíz évre kiutasították Magyarország területéről, az ítélet jogerős.

Hirdetések

Lebukás

A vádlottnál nagy mennyiségben találtak a rendőrök ömlesztett és kiporciózott porokat, tablettákat, bélyegeket, amelyek kannabiszt, amfetamint, ketamint, LSD-t és MDMA-t tartalmaztak. A férfinál továbbá a kereskedéshez szükséges eszközök – mérleg, üres simítózáras tasakok -, valamint a kábítószer eladásából származó több, mint másfél millió forintnak megfelelő készpénz is volt.

(Forrás)

Hasonló

Elfutott a drogfutár

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements