Connect with us

Csillagórák

Magyarázó horoszkóp leendő milliárdosoknak

Milliárdok és egy horoszkóp, ami oda vezet! Mi kell még?

Published

on

Hirdetések

Vannak olyan csillagjegyek, amelyeknek nem egyszerűen a pénzhez, de a vagyonhoz van érzékük. Belőlük lesznek kezdetben a milliomosok, később a milliárdosok. Megmutatjuk, kik ők! Az ő horoszkópjuk talán téged is érint, ha másként nem, legalább “érintőlegesen”. Az Egyesült Királyságban működő, álláshirdetésekkel foglalkozó weboldal, az Adview vizsgálta meg nemrég a Fortune 400 milliárdosokról összeállított listáját, és azt találta, hogy azon minden más jegynél gyakrabban, szám szerint 28-szor szerepeltek Oroszlánok, vagyis olyan milliárdosok, akik július 23 és augusztus 22 között születtek.

Élcsapat

Ha Oroszlán vagy, akár el is kezdheted tervezgetni, hogy milyen alakú lesz a medence a nyaralód mellett, egy friss elemzés szerint ugyanis jó esélyed van arra, hogy a pénzügyi helyzeted a lehető legkedvezőbben alakuljon. Ez egyébként nem mond ellent a jegy tulajdonságainak: az Oroszlánok általában magabiztosak, erős akaratúak, jól tudnak érvényesülni és mivel sok energiával és hihetetlen kisugárzással rendelkeznek, gyakran találjuk őket vezető szerepben – ahol persze a fizetések is magasabbak lehetnek.

Az Oroszlánokat követték a listán a Bikák, akikből 24-en szerepeltek a listán, és a maguk 23 képviselőjével a Mérlegeknek is jók az esélyeik a bekerülésre. A lista alapján a pénzügyi sikerre a legkevesebb esélyük a Kosoknak van, közülük szerepeltek a legkevesebben, 12-en a milliárdosok sorában.

A teljes lista így néz ki:

Oroszlán: 28
Bika: 24
Mérleg: 23
Vízöntő: 22
Ikrek: 21
Szűz: 21
Bak: 21
Halak: 21
Rák: 20
Nyilas: 18
Skorpió: 16
Kos: 12

Hirdetések

Különböző elemzések egyébként évek óta próbálnak már összefüggést találni a születési hónap és a várható életpályák vagy pénzügyi, szakmai sikerek között.

Legutóbb a Torontói Egyetem kutatói állapították meg, hogy a szeptemberben született csecsemők azok, akiknek statisztikailag a legnagyobb esélye lesz arra, hogy magabiztos felnőttekké váljanak és egyetemre menjenek. Sőt, a szeptemberben született babáknak a legkisebb az esélye arra, hogy életük során valaha börtönbe kerüljenek.

Másik lista is van

Ez némileg más eredményt mutat, mint az Adview listája, hiszen a szeptemberben született babák Mérlegek vagy Szüzek, akik a lista harmadik, illetve hatodik helyén, tehát a dobogó legalsó fokán, illetve a középmezőnyben állnak a milliomosok sorában – de persze attól, hogy valaki egyetemre megy, még nem feltétlenül lesz gazdag, és végül is lehet valaki pénzügyileg sikeres anélkül is, hogy milliárdos lenne. A két lista így nem mond feltétlenül ellent egymásnak, bár azt is el kell ismernünk, hogy azért talán nem a legegzaktabb tudomány a születési hónap és a várható életút összefüggéseinek feltárása. Azt mindenesetre minden kutató elismeri, hogy a születési hónapból meghatározni a várható pénzügyi sikert inkább csak érdekesség, mintsem készpénznek vehető adat.

Az anyagi helyzetünket számos döntésünk és adottságunk befolyásolja, de még olyan rajtunk kívül álló körülmények is – például a gazdaság alakulása, családi helyzetünk, születési helyünk –, amelyek ismerete nélkül, egyetlen, véletlenszerű adatot kiragadva nehéz lenne biztosat mondani arról, kinek sorakoznak majd Ferrarik a Beverly Hills-i otthona garázsában. (Horoszkóp.org)

Még több horoszkóp!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements