Connect with us

Csillagórák

Ilyet nem pipáltál! Minden csillagjegy életének különleges hava lesz az április! Lesz meglepi, bőven!

Egészen biztos, hogy izgatottan várod te is, mint sokak, mit hoz a következő hónap, milyen szép dolgok, meglepetések várnak rád. Persze azt is jó tudni, mik azok a váratlannak tűnő dolgok, melyekre a segítségünkkel fel is tudod magad előre vértezni. Hogy kinek mit ígér a 2022. április havi horoszkóp, az azonnal kiderül, nem is kell mást tenni, mint megkeresni a saját csillagjegyedet.

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads
79 / 100
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Egészen biztos, hogy izgatottan várod te is, mint sokak, mit hoz a következő hónap, milyen szép dolgok, meglepetések várnak rád. Persze azt is jó tudni, mik azok a váratlannak tűnő dolgok, melyekre a segítségünkkel fel is tudod magad előre vértezni. Hogy kinek mit ígér a 2022. április havi horoszkóp, az azonnal kiderül, nem is kell mást tenni, mint megkeresni a saját csillagjegyedet.

Kos

A Kos remekül érzi a kora tavaszi hangulatot, minden ízében érzi a napsugarak jótékony erejét. Energiaszinted egyre növekszik, minden télen felgyülemlett, fel nem használt energia feltör benned. remek ötleteid alakulnak, ebben a hónapban főként a munkahelyeden tudod ezt kamatoztatni. Ezáltal nem csak kiváló eredményeket fogsz elérni a munkádban, de anyagilag is hasznát látod majd. A mellett, hogy kiválóan végzed a dolgodat, most az eszed is úgy vág, hogy akár arra is ráveheted magad, hogy nekiállj valami újat tanulni. A Kos most igencsak empatikus hangulatba kerül áprilisban, bárki fordul hozzád problémájával, nem csak meghallgatásra talál nálad, de igyekszel segítő kezet is nyújtani. Ám a legjobb dolog, amire számíthatsz áprilisban, hogy az anyagi helyzeted általában nagyon jól alakul. Amivel még jobb formába tudod hozni magad, így tavasz kezdetén, a hét végeken legalább menj feltétlenül a szabadba sétálni, kirándulni a családdal, de jót tehet, ha beiktatsz egy lazító fürdőt is. Kapcsolataid terén nem lesznek április során nagyon kiemelkedő események, aki párjával él, annak nyugalomban és szeretetben telik ez az időszak, amelyik Kos pedig keresi a párját, annak sansza van rá, hogy akár több jelölt is szembe jön vele, de a döntést hagyd inkább a hónap végére. Az egészséged rendben lesz, ám aki a Kosok közül fogyókúrázni, böjtölni készül, azon legyen nagyon körültekintő és óvatos, mivel ilyenkor tavasz kezdetén a szervezet nincs kellően feltöltve vitaminokkal, úgy hogy nem kell nagyon erőltetni ezt a dolgot, egyszerűbb lesz majd a nyáron, majd amikor diéta mellett is lehet válogatni a friss zöldségekből és gyümölcsökből.

Bika

A Bikák átlagon felül sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, így áprilisban rájuk fér egy kis lazítás, persze nem a munka rovására. Igyekezz ügyesen eltervezni a hónapodat akár előre is, így biztosan sikerül megtalálni az egyensúlyt és marad majd időd kikapcsolódásra is. A tavaszi fáradtság fokozódhat épp a múlt havi kemény fizikai igénybevételtől, persze tudjuk, hogy a szellemi munka is ugyan úgy fárasztó tud lenni. Ebben a hónapban, amikor csak teheted iktass be aktív relaxációkat a napirended, mert ha túlhajszolod saját tested, akkor nem csak az egészségedre veszélyes ez, de könnyen hozhatsz olyan döntéseket is, melyeket később megbánsz. Aki fáradt, elcsigázott, az hamar dühbe jön, és tudjuk, hogy első felindultságból milyen rosszul jöhetünk ki egy adott szituációból. Mivel igen jó természetű személyiség vagy, így nem nehéz megszoknod és megtanulnod, hogy kordában tartsd indulataidat, de ez az állandó hajtás mellett nagyon nehéz. Az ünnepek környékére már a régi formádban tündökölhetsz, párkapcsolatodat fel is dobja a jó hangulatod és az, hogy látják rajtad, visszanyerted az egyensúlyodat. Pároddal a dolgok remekül alakulnak, nagy boldogságban és bélességben telik a Húsvét. Az egyedülálló Bikák fürdőzni fognak áprilisban a szerelemben, ráadásul olyan társra akadsz Ámor kegyéből, aki minden kívánságodat lesi és teljesíti. üzleti ügyeiddel azonban legyél óvatos, valószínűleg feléled akaratod ellenére egy régi ügy, ami befejezetlenül maradt. Ráadásul, a másik fél erőszakos lesz, elképzelhető, hogy per is szóba kerül. Kérj segítséget szakembertől, és próbáld mindenképp megkeresni a mindenki számára legjobb megoldást és tegyél pontot az ügy végére.

Ikrek

Az Ikrek hangulatára is kiválóan hat áprilisban a szép és kellemes időjárás, itt a tavasz, és ebben a hónapban ők is kirívóan jó teljesítményre lesznek képesek. Izgalmakban és érdekességekben gazdagok lesznek számodra az április hetek. Elképzelhető, hogy ebben a hónapban meg tudod valósítani egy régi álmodat, egy nagy utazást, de még az is megtörténhet, hogy új munkalehetőség tárul eléd. Persze egyáltalán nem kizárt, hogy ezen lehetőségek együtt adatnak meg neked most. Akkor pedig már kristály tiszta is a kép, mert ha elfogadod a felkínált új lehetőséget, akkor mielőtt váltanál, egy külföldi pihenésen készülhetsz fel a változásokra. A magánéletedben adódhatnak április folyamán kisebb problémák, de nagy megoldó hírében állsz, így egészen biztos, hogy megtalálod a legjobb megoldást. Aki közületek szingli életet él, az most ezekben a hetekben találkozhat a nagy Ő-vel, ezzel nem csak egy új szerelem, de egy nagyon kellemes, hosszan tartó kapcsolat elébe nézhetsz. Az egész április végül is nyugalmas napokkal telik, arra számíts, hogy a munkahelyeden a hónap vége táján előjöhetnek apróbb kellemetlenségek. Szerencsés helyzetben vagy, mert úgy ahogy a magánéletedben, a szakmai környezetedben is csupa jó szándékú ember vesz körül, ezrét nincs okod aggódni, mert minden téren ezek az emberek mellett állnak és segítenek. Pénzügyeid stagnálnak, most e hónapban ne nagyon erőltess semmiféle különleges manővert, az üzleti ügyekkel várd meg a nyár elejét, akkor nagyobb lehetőségeid is lesznek.

Rák

Ha a Rák jegyében láttad meg a napvilágot, akkor áprilisra a legjobb tanács, amit adhatunk neked, hogy érzelmi téren engedd el magad sokkal inkább, mint eddig. A szerelemben nincsenek elvárások, de tabuk sem, így ha arra vársz, hogy a másik kezdjen, akkor rosszul járhatsz. Aki szerelmes, és akinek szép érzései vannak, az nem feltétlenül gyenge, sőt! Az igazán erős jellem az, aki nem szégyelli az érzéseit főleg az előtt, akire ez irányul. A tavasz kezdete elhozza a Rákok számára is azt a kellemes érzést, hogy szinte ki akarnak nyílni, mint a virágok, a hangulatod kiváló lesz egész hónapban, egyre inkább feltöltődsz erővel és energiával, úgy fogod most érezni, hogy mindent megtudsz tenni . A legfontosabb talán, hogy tanulj meg bízni másokban, azokban akik közel vannak hozzád, és akikről nyilván való, hogy csak a javadat akarják. Párodnak is lehetnek jó ötletei akár a magánéletet értve ezalatt, de még a munkádra vonatkozóan is, hisz egy kívülálló bizony sokkal reálisabban láthat bizonyos dolgokat. Fontold meg tehát a jó tanácsait és ne gondold, hogy minden egyes problémát kizárólag egyedül kell lerendezned. Most, hogy eljön a szeszélyes tavasz, az egészségedre egy kicsit figyelj jobban oda, mert energikus és erős vagy, de ehhez arra is szükséged van, hogy ezt az állapotot fenntartsd. Járj el úszni, ha meg tudod tenni és mindenképp legyen időd naponta legalább egy rövid, kellemes sétára. A lehető legjobb megoldás azonban az lenne számodra, ha kerékpárra pattannál és még munkába járásra is ezt használnád.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP