Connect with us

Kilátó

Juhász Péter megtalálta Kövér László titkos villáját a Hargitán

A Székelyföldön álló, tibodi úszómedencés luxusvillára helyiek azt mondták, Kövér László a sajátjaként használja.

Published

on

Advanced Ads

A határon túlra érnek annak az ügynek a szálai, amit Kövér László kabinetfőnökének határon túli gyerekek megsegítésére létrehozott alapítványától, a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítványtól indultak. 

Veress László, Kövér kabinetfőnöke és a családja Budán egy olyan luxusvillában lakik, amit Van Frank Liu, tajvani milliárdos több százmilliós pénzadománya után vettek.

Juhász Péter ellenzéki aktivista, Youtube-csatornáján pénteken reggel robbantotta a hírt, hogy van egy másik villa is, Erdélyben, ami Veress nevén van, de az ellenzéki aktivista a házat inkább Kövér Lászlóval hozta kapcsolatba.

Ebben a villában látták ugyanis sokszor Kövért megszállni, pihenni, akár hivatalos úton, akár magán célú úton jár arrafele. A Székelyföldön álló, tibodi úszómedencés luxusvillára Juhásznak a helyiek azt mondták, Kövér László a sajátjaként használja.

A villa mellett Veressnek még más ingatlanai is vannak arrafelé, hangzik el a videóban. Van egy másik érdekes része a történetnek: a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány 35 millió forint támogatást utalt egy romániai egyesületnek, az Ábel egyesületnek. Ennek az Ábelnek Juhász szerint elővételi joga van a villára. 

Juhász arra is rávilágított, hogy az Ábel egyesület elnöke Stefán Károly Róbert, aki a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány alapítója.

Juhász szerint “Frank Liu strómanokon keresztül fizeti “Kövér László pihenését, tehát magánéletét”. Juhász szerint a határontúliak és a tehetségek támogatása “csak cinikus félrevezetés”.

Forrás: JUHI/Klubrádió

Facebook

TOP