Connect with us

Blog/Olló

Juszt László beszólt

Juszt László alaposan begorombult, és megmondta a “tutit”

Published

on

Juszt
Hirdetések

Juszt László egykori televíziós személyiség már a demokrácia legelkötelezettebb szószólója, akinek szinte minden mondatára érdemes odafigyelni, most se rejtette véka alá mit gondol, a Fidesz legújabb pávatáncáról, amit az ellenzéki  előválasztás körül lejt.

A legújabb Jusztiáda

Ezek nem politikusok, ezek nem egy országot, de egy kocsit sem tudnak szabályosan elvezetni.
Néhány hete Gulyás azt állította, – kamerák előtt – hogy az egész előválasztás egy cirkusz, mert le van zsírozva Gyurcsány részéről, hogy azt Karácsony nyeri. Értsd: Gyurcsány a saját pártja és a saját felesége ellen dolgozik. Hm?! Már itt elgondolkodtam azon, hogy vajon nem defektes ez a fiú?…
Most, hogy Karácsony visszalépett, Gulyás megint megszólalt, s ezzel eloszlatta a kétségeimet. Ez bizony defektes. Azt találta mondani, hogy tévedett Karácsonyt illetően, s ezért elnézést is kér. Ugyanis mai véleménye szerint Gyurcsány szellemesebb “forgatókönyvíró”, mint ő hitte, s igazából “Márki-Zay sokkal alkalmasabb Gyurcsány Ferenc bábszínházában főszereplőnek, mint a főpolgármester.”
Szóval ez a mai véleménye. Kis Gulyás, gondold át! Még ott az ötödik helyezett is. Biztos, hogy nem ő az igazi Gyurcsány-jelölt?
És beszéld ezt meg a másik “akadémiai jelölt”, poltikai elemző párttársaddal, Hollikkal, aki nem olyan régen – szintén kamerák előtt – jelentette ki, hogy Márki-Zay azért nem nyerheti meg az előválasztást, mert ő nem Gyurcsány embere.
Fiúk! Ti versenyt hirdettetek a “ki mond nagyobb hülyeséget kategóriában”?

 Ezt se hagyja ki!

Gondolta volna, hogy egyszer Budapest lehet az amerikai republikánusok vezérlő csillaga?

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements