Connect with us

Blog/Olló

Juszt László: tudom, hogy most megint sokak ellenszenvét fogom kivívni

A volt televíziós most se viccel

Published

on

Juszt
Hirdetések
Juszt László közösségi oldalán szólt be a megint “csúsztatásban utazó” Márki-Zay Péternek, aki szemmel láthatóan minden lehető, de főleg lehetetlen eszközt bevet a miniszterelnök-jelöltség megszerzése érdekében.

Juszt rápirít MZP-re

Tudom, hogy most megint sokak ellenszenvét fogom kivívni, de akkor sem tudok szó nélkül elmenni az újabb “érdekes” gondolat mellett. Azt írta face oldalán Márki-Zay Péter, hogy:
“… ha az ellenzék az én jelöltségemmel indul Orbán Viktor ellen, akkor együtt győzni tudunk, ha azonban Dobrev Klára lesz a közös jelölt, Orbán maradna a miniszterelnök. Az elmúlt évtized valamennyi kutatása következetes egyvalamiben: ahogy egyetlen választáson sem nyert még a Fidesz ellen, egyetlen olyan kutatást sem ismerünk, ami szerint Dobrev Klára le tudná győzni Orbán Viktort.”
Tekintsünk el attól, hogy az elmúlt évtizedben Dobrev “nem volt a pályán az elmúlt évtizedben”. Pusztán az utóbbi évben lett politikai szereplő.

Így tehát ilyen közvéleménykutatást valóban nem ismerünk. Ilyen ugyanis nem készült

De a történelmi hűség kedvéért azért említsük meg, hogy volt valaki, aki nyilvános vitában – s nem egy közvéleménykutatáson – lemosta a képernyőről Orbánt, aki azóta nem is mer kiállni nyilvános vitára. Igaz ez a politikus nem Dobrev volt, hanem a férje. És az is igaz, hogy azóta ezt Orbán egy mindent elsöprő karaktergyilkossággal meg is bosszulta. Jobb lenne, ha leállna – az ellenzéken belül – egymás gyilkolása.
Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements