Connect with us

Járvány

Ki a felelős? – A halottak száma hamarosan átlépi a borzalmas 31.000 – et

A járvány kezdete óta alighanem nincs olyan ember akinek közvetlen környezetében szépszámmal ne lennének halottak.

Published

on

munkaadók
Hirdetések

Még kimondani is szörnyű

A járvány eddig elvitte nagyjából egy alföldi mezőváros lélekszámát és a kormány még mindig csak maszatol. Bár most, hogy belegondolok, szó sincs itt maszatolásról, egyszerűen csak igyekeznek paravánt húzni a legócskább, legtragikusabb kormányzati döntések elé, amiknek következménye ez az elborzasztó halálozásai szám.

Vegyük sorra 2021 második félévét!

Itt volt egy gyönyörű nyár, amikor a kormányzat ahelyett, hogy a jeleket látva felkészült volna a negyedik hullámra, nem csinált semmit csak nyaralgatott, utazgatott, élte a gondtalan “napimádók életét”. Aztán rajtunk ütött az ősz és vele a felelőtlen kormány által preferált nagy rendezvényekkel: Eucharisztikus Kongresszus, Vadászati (nem)világkiállítás, na és alig néhány napja még itt dübörgött a Békemenet is, bár ennek a járványhelyzetre gyakorolt hatására még “várni kell” néhány napot. A gyilkos rendezvények közé kell sorolni az igazság kedvéért az ellenzék október 23-i nagygyűlését is, az ottani politikusoknak sincs mentségük, mert az elfogadhatatlan, hogy a kormányoldal kényszerítette bele őket. Nincs ilyen, “tetszettek volna” involválni!

Piszkos kommunikáció

A kormány a teljes médiateret “telecsinálja” a maga nagyságát hirdető mondatokkal, mint például az, hogy “Európában nálunk nyílt először lehetőség teljeskörűen harmadik oltásra”. Azt nem teszik hozzá, hogy ez a döntés azt a korábbi -ki tudja milyen indíttatásból meghozott -gyilkos rendelet életellenes voltát hivatott leplezni, hogy a hatvanév felettieket olyan vakcinával olttatták, amit még a gyártó sem ajánlott annak korosztálynak, sőt. Ezek után, amikor már érett a botrány, gyorsan megnyitották -fügefalevélként- mindenkinek a harmadik oltás lehetőségét.

Oldalak: 1 2

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements