Connect with us

Nem mondod...

Ki váltja Sváby Andrást a Napló pultja mögött? -itt a válasz

Sváby: most már tudom, milyen kiszolgáltatottságérzést okoz ez a vírus.

Published

on

Sváby ki váltja
Hirdetések

Sváby András a “Napló”  kitalálója, és álandó műsorvezetője, akaratán kívül, nagyon nehéz helyzetbe hozta a csatornáját, hoszen hetekig nem számolhatnak vele az ATV-n sem a kollégák, sem a nézők vasárnap esténként.

Többet várt az oltástól

Sváby Andrásnak a hét elején pozitív lett a koronavírus-tesztje, így egy ideig biztosan nem mehet be dolgozni. Ez többek között azért is zavarja, mert különleges adással készült a csatorna vasárnap estére, de ebből ő most kimarad.

„Megmondom őszintén, többet vártam az oltásoktól, de remélem, hogy megvéd a súlyosabb tünetektől. (…) A környezetemmel ellentétben eddig megúsztam a betegséget, de most már tudom, milyen kiszolgáltatottságérzést okoz ez a vírus. Mindenki vigyázzon magára, és lehetőség szerint kerülje el a tömeget”

– mondta a műsorvezető két nappal ezelőtt.

Az ATV közleménye szerint a Heti Naplót vasárnap és jövő héten is az „ősnaplós” Vujity Tvrtko vezeti, aki nemrég költözött haza Magyarországra – közölte a csatorna.

Hirdetések

 Vujity Tvrtko újra itthon, de meddig?

Mostantól közel négy hónapot, száz napot Magyarországon tölt, míg a családja Hawaiin maradt. Nehéz így tartani velük a kapcsolatot?

A család hatvan százaléka van Hawaiin, negyven itt, Benjamin fiam ugyanis szintén itthon van. Mivel éppen tizenkét óra az időeltolódás, könnyű észben tartani, ott mennyi az idő, a magyarországi reggel nyolc az Ha­waiin este nyolc. A tervek szerint minden reggel és este beszélünk majd videócseten.

Nehéz összeegyeztetni a sokszor költöző, nem egy kontinensen élt családi életet a mindennapokkal?

Évtizedek óta így élünk, és jól tudjuk menedzselni, hiszen mindannyian tudjuk, ki miért él éppen ott, ahol. Nekünk ez az életforma természetes. Áthidalható a családban, ha más kontinensen élünk. Nyilatkozta a televíziós a Blikknek

Innen származik a sapkás riporter

Lám az iszlám, Pécs

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements