Connect with us

Jut eszembe

Kocsis Máté keveri a valódi és a Fidesz-univerzumot, vajon szándékosan, vagy már teljesen elvesztette minden kapcsolatát a valósággal?

Kocsis Máté és az egész Fidesz úgy viselkedik, mintha bármit is eldönthetne a népszavazás, pedig nem.

Published

on

Kocsis Máté
Advanced Ads
Advanced Ads
84 / 100

Amikor Brüsszel és a Soros-féle szervezetek támadják Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, akkor az a leghelyesebb, ha a magyar emberek döntenek – mondta az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

Szép és demokratikus gondolat lenne, ha…

Kocsis Máté és az egész Fidesz úgy viselkedik, mintha bármit is eldönthetne a népszavazás, pedig nem. Akkor lenne igaz a kommunikációjuk, ha parlament még előtte lenne a törvény megszavazásának és annak szövegéről, lelkéről, vagy annak hiányáról dönthetne a magyar ember, de nem, hiszen a törvényt már réges-régen kihirdettek.

Kocsis Máté mellébeszél és hárít

A frakcióvezető kifejtette, hogy mesekönyvekből, reklámokból, az internet különböző felületeiről olyan szexuális irányultságokkal kapcsolatos propaganda árad a kiskorúakra, amit távol kell tartani tőlük. Kizárólag a szülőknek van joga dönteni gyermekeik neveléséről. Felidézte, hogy az országgyűlés tavaly fogadta el a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvényt, amelyről komoly vita alakult ki, az unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, emellett nemzetközi médianyomás nehezedett az országra, a Soros-féle NGO-k és álcivil szervezetek széles körű támadást indítottak a szabályozás ellen. “Döntsenek az emberek, az a leghelyesebb” – fogalmazott.

Márki-Zaytól, Márki-Zayig terjed spektrum

A kormánypárti politikus érthetetlennek nevezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kirohanását a gyermekvédelmi törvény ellen.

“Minden anyát és apát felháborít az, amit Márki-Zay Péter mondott”,

amikor megkérdőjelezte, hogy az apa férfi és az anya nő – tette hozzá, jelezve:

a baloldal jelöltje akkor járna el helyesen, ha megvárná a népszavazás eredményét, mintsem, hogy “sértegeti a más véleményen lévőket”.

Kocsis Máté a Márki-Zay Péter által kezdeményezett miniszterelnök-jelölti vitáról szólva azt mondta, a “vita nagyon beakadt a baloldali miniszterelnök-jelöltnek”.

“Ez a vita annyira fontos dolog nála, hogy most konkrétan vitában áll a nyugdíjasokkal, a vidékiekkel, a minimálbéresekkel, a fogyatékkal élőkkel, munkavállalókkal, újságírókkal, politikai elemzőkkel”

– tette hozzá. A frakcióvezető az interjúban beszélt arról is, hogy a gyermekvédelmi törvény utolsó elemeként február 1-jétől elérhető a pedofil bűnelkövetőkről szóló nyilvántartás, amivel lehetőséget kapnak a szülők arra, hogy ellenőrizzék azokat, akik a gyermekük körül felbukkannak. Hangsúlyozta, a nyilvántartásban nevekre lehet keresni, olyan bűnelkövetőkre, akiket korábban gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény miatt ítéltek el.

Forrás: Városi Kurír

Kocsi Máté főnöke se sokkal különb! 

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP