Connect with us

Jut eszembe

Lázár reméli Márki-Zay nem fogja összesz*rni magát

Egy résztvevő kérdésére, amely Márki-Zay Péter helyi politikai szerepére vonatkozott, Lázár János keresetlen kifejezéssel válaszolt.

Published

on

Fotó: Hódpress.hu
Advanced Ads
Advanced Ads
66 / 100

A Fidesz központi üzenete, a „kimaradni a háborúból, megőrizni a békét” gondolat foglalta el Lázár János beszédének túlnyomó részét a Hódmezővásárhely Újvároson megtartott utcafórumán.

A fideszes politikus szerint brutális élelmiszerár drágulás jön, kiszámíthatatlan infláció előtt állunk, drágább lesz az élet és egy ilyen helyzetben kell a választópolgároknak eldönteni, hogy ki az, aki segít és ki az, aki elvesz.

,Mindenkinek el kell menni szavazni, minden embernek azt kell mondani, hogy még soha nem volt arra példa, hogy háborús helyzetben kelljen szavazni. És mindenkinek olyan szavazatot kell leadni, ami a békét erősíti és nem pedig a bizonytalanságot hozza el. Ez a választások igazi tétje”

– jelentette ki Lázár János.

A háború legalább 2-3 évig súlyos nehézségeket okoz Magyarországnak is, arra is tekintettel, hogy Oroszország és Ukrajna a világ élelmiszertermelésének nagy hányadát adja.

Lázár a beszédben többször is amerikai érdekekre utalt a háború kapcsán, megemlítve az oroszok, a lengyelek, a románok és magyarok érdekeit is. Egy ilyen felsorolás után érvelt a képviselő-jelölt önmaga mellett.

,,Én az elmúlt 20 évben minden döntésemmel, amit a parlamentben, a városházán, vagy bármely közösségben hoztam és amelyhez támogatást kértem, mindig a nemzeti érdeket képviseltem. Soha nem árultam el a hazámat, soha nem árultam el az oroszoknak, sem az amerikaiaknak, sem a külföldi multiknak, sem a magyar oligarcháknak. Én mindig a választók és mindig az ország érdekét képviseltem. És ha megválasztanak, most is ezt fogom tenni. Ugyanez vonatkozik a vidékkel kapcsolatos kérdésekre is.”

A fórumon a háborús retorika akkor is folytatódott, amikor Lázár Hódmezővásárhely jelenlegi vezetéséről beszélt. ,,Ez a város és ennek a városnak a polgárai háborúban állnak egymással 4 éve. Polgárháború van. Itt van egy olyan városvezetés, amely embert ember ellen fordított. Az, hogy ellenem gyűlölködnek és ellenem uszítanak és ellenem uszítás keretében gyűlöletet és irigységet gerjesztenek az egy dolog – mondta.

Egy résztvevő kérdésére, amely Márki-Zay Péter helyi politikai szerepére vonatkozott, Lázár János keresetlen kifejezéssel válaszolt.

,,Szerintem gyorsan vége lesz, mert ugye Márki úr vezeti az ellenzék listáját, tehát ő már bent van a parlamentben. És akkor augusztus végén polgármester-választást tudunk végre tartani és lesz a városnak egy jó és új polgármestere. Ezt tudjuk mondani. Én azt remélem, hogy becsületes ember, bár néha nem annak tűnik és hogy ha már ő vezeti az ellenzék listáját akkor nem fogja összeszarni magát és megfutamodni és beül a parlamentbe”

– válaszolt Lázár a felvetésre.

Forrás: Hódpress

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP