Connect with us

Járvány

Mi jöhet még? – Életmentő 4. oltás

A 4. oltás nyomában. Újabb lépcső a védekezésben.

Published

on

oltás
Hirdetések

Amikor szinte elsőként kezdtünk foglalkozni a 4. oltás ügyével, nem gondoltuk, hogy ilyen hatalmas érdeklődést vált ki a téma. Azután, hogy Dr. Falus Ferencet megkérdeztük, mintha egy gát szakadt volna át. Legutóbb a lehetőséget támogató  olvasói levelet tettünk közzé. A vélemények azóta is  szép számmal érkeznek különösen most, hogy az USA bejelentette: 2022-ben indul náluk a 4.oltás programja. Írja a Városi Kurír.

Gyáva kormány

A mikor nem működik a kormány valamelyik egy bites megoldási kísérlete, ( Ha 1 bites egységekkel végzünk műveletet, akkor a memóriában csak a bitet tartalmazó byte-ra tudunk rámutatni. Wikipédia) Orbán Viktor jó szokásához híven azonnal másokra, legtöbbször a lakosságra keni a felelősséget. A világ szinte valamennyi kormány azon fáradozik, hogy fenntartsa, vagy felélessze az oltási kedvet, nem úgy amagyar kormány. Pénteki rádiószózatában a miniszterelnök nem átallotta azt mondani:

“….a kormány folyamatosan győzködi az embereket erről (az oltás fontosságától. Szerk.), de szerintem ez most már kevés, most már a munkahelyi közösségeknek az érvelése kell. Tehát én abban bízom, hogy az emberek, amikor egymás között megbeszélik, hogy mi legyen, akkor valószínűleg újabb tömegeit tudják rávenni az embereknek arra, hogyha a közösségünkbe tartozol, akkor értsd meg, hogy elvárhatjuk tőled, kérhetjük tőled, hogy vedd fel az oltást. “

Ebben a megúszásra játszó érvelésben is ugyanaz a gyáva magatartás érhető utol, mint abban, hogy a munkáltatókra lőcsölték annak a felelősségét, hogy kötelezik-e dolgozóikat az oltás felvételére.

Bezzeg az USA!

Az Egyesült államokban hivatalosan is bejelentették, hogy 2020 elején indul az újabb 4. oltási hullám. Ez ügyben is kaptunk egy levelet:

Hirdetések

A cikk a Városi Kuríron folytatódik

(Respublika friss)

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements