Connect with us

Kilátó

Mondjuk ki! Lengyelország háborúban áll!

Már a NATO is aggódik a Lengyelországi események miatt.

Published

on

Hirdetések

Itt lenne az ideje, a szemérmeskedés befejezésének, és nevén nevezni ami most a lengyel belorusz határon történik: Fehéroroszország háborút indított Lengyelországon keresztül az EU és a NATO ellen is.

Eltévedt golyó?

Véletlenül leadott lövés végzett egy lengyel katonával, aki Lengyelország Fehéroroszországgal közös határán teljesített szolgálatot.

Stanislaw Zaryn, a titkosszolgálatokat felügyelő lengyel miniszter szóvivője a Twitteren közölte, hogy az illetékes szerint a lövést egy lengyel szolgálati fegyverből adták le – tájékoztatott az MTI.

„Az előzetes vizsgálati eredmények szerint lövést adtak le egy katonai fegyverből, aminek következtében egy katona életét vesztette, a történtekhez harmadik személynek nem volt köze”

– olvasható a katona parancsnokának közleményében, amelyet Zaryn a mikroblogján közzé tett.

Hirdetések

A NATO határozottan elítéli a kialakult migrációs válságot, amelyet Fehéroroszország okozott a lengyel, lett és litván határon politikai céllal indított hibrid támadásai részeként – olvasható a brüsszeli székhelyű szervezet pénteki sajtóközleményében

Idevág:

Provokáció felsőfokon

Lengyelország, Litvánia és Lettország határaihoz hónapok óta illegális bevándorlók ezrei érkeznek Fehéroroszország irányából. Idén a lengyel határőrség már több mint 33 ezer illegális határátlépést akadályozott meg a lengyel-fehérorosz határon. Az Európai Unió azzal vádolja Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnököt, hogy a migránsok határra szállításával a rezsimje ellen elrendelt nyugati büntetőintézkedésekért akar visszavágni. Fejeződik be az atv.hu cikke.

Szerintünk itt ennél jóval többről van szó.

A migránsok ócska sátrakban szenvednek a fehérorosz-lengyel határon az erdőben, miközben a hőmérséklet fagypont körülire süllyedt. Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök “a gyerekeknek szánt emberbaráti segítségként” elrendelte, hogy állítsanak föl ételosztó sátrakat a kényszer-migránsok részére – jelentette szombaton a BelTa fehérorosz állami hírügynökség.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Emberhalál után! Módosítják a határvédelmet az erőszakolt migránstámadások miatt - Városi Kurír

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements