Connect with us

Járvány

Müller Cecília bevallotta nincs adatuk, de az önfényezés azért megy

Ismét lelepleződött Müller Cecília cinizmus

Published

on

Müller
Hirdetések

Szinte a teljes ország kíváncsi arra az adatra, hogy a frissen koronavírusban megbetegedettek közül mennyi a beoltottak száma. A Blikk fel is tette ezt az egyszerű kérdést Müller Cecília országos tisztiorvosnak, akitől egy elképzelhetetlen választ kaptak.

A méltatlan sorok

„A Nemzeti Népegészségügyi Központhoz (a továbbiakban: NNK) 2021. szeptember 8-án az információs önrendelkezési jogról és információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján benyújtott közérdekű adatigénylésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által igényelt bontásban, – további műveleteket nem igénylő módon – az NNK nem rendelkezik a kért adatokkal. Az Alkotmánybíróság 13/2019. (IV. 8.) AB határozata alapján az adatkezelő – kizárólag az adatigénylés teljesítése érdekében – nem köteles adatgyűjtésre, illetve az általa kezelt adatok összevetése után új, minőségileg más adat, adatsor előállítására.

Felejtsük el a jogi blabát, és figyeljünk meg a szöveg lényegét:

  • ilyen adatunk nincs ( miért nincs, nem érdekli őket, hogy teljesítenek az oltások?)
  • AB határozata alapján az adatkezelő – kizárólag az adatigénylés teljesítése érdekében – nem köteles adatgyűjtésre, illetve az általa kezelt adatok összevetése után új, minőségileg más adat, adatsor előállítására. (megszerezhetnénk, de ahhoz dolgozni kellene!)

Müller Cecília a láthatatlan ember

Azt, egyébként, ahogy Orbán egyik percről a másikra egytelen mozdulattal eltüntette a nyilvánosságból a harmadik hullám alatt nemcsak általa elhasznált, de önmagát is sokszorosan lejárató tisztiorvost, alighanem tanítani lehetne az illuzionisták főiskoláján. Ezzel azonban az ország csak annyit nyert, hogy megszűnt egy, a kormányhoz köthető esztétikai környezet rombolás, de sajnos a hatás megmaradt.

Hirdetések

Az az asszony lenne a járvány idején felelős mindannyiunk egészségéért, aki olyannyira figyelmetlen, esetleg nemtörődöm, hogy a nyáron, tévedésből Hadházy képviselőnek nem csak egy elutasító emailt küldött, de csatolta hozzá azt is, amiben felszólította beosztottjait, hogy találjanak már ki végre újabb érdeklődő-elhárító hazugságokat.

Müller volt egyébként az a “szakember is”, aki az első hullám kezdetén “rózsaszín arccal” mondogatta, hogy nem kell a maszk, hiszen az nem véd meg semmitől, majd amikor néhány hét múlva szóltak neki, hogy van már elég maszk, azonnal mindannak az ellenkezőjét kezdte hirdetni, mint amit addig szajkózott.

Oldalak: 1 2

Continue Reading
3 hozzászólás

3 Comments

  1. Pingback: Ez botrány! Müller Cecília újabb önleleplezése - Városi Kurír

  2. Pingback: Újabb díj Karikó Katalinnak - Nálunk viszont - Respublika

  3. Pingback: Két asszony egy járvány, Karikó - Müller - Városi Kurír

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements