Connect with us

Jut eszembe

Néha úgy érzed: “Ezeknek semmi se jó” – Ha erős vagy ridegnek, ha elmondod mit gondolsz, arrogánsnak, ha hallgatsz zárkózottnak bélyegeznek

Ha meghízol akkor nem törődsz magaddal. Ha lefogysz akkor nem figyelsz magadra, csak a kinézetedre gondolsz. Ha elmondod azt amit gondolsz akkor zavaró ember vagy. Ha azt választod, hogy hallgatsz, akkor kétszínű vagy. Egy szó mint száz, mindegy hogy élsz, megbélyegeznek. Nem egyszerű ez az életnek nevezett társasjáték.

Published

on

bélyegeznek
Advanced Ads
Advanced Ads

Ha meghízol akkor nem törődsz magaddal. Ha lefogysz akkor nem figyelsz magadra, csak a kinézetedre gondolsz. Ha elmondod azt amit gondolsz akkor zavaró ember vagy. Ha azt választod, hogy hallgatsz, akkor kétszínű vagy. Egy szó mint száz, mindegy hogy élsz, megbélyegeznek. Nem egyszerű ez az életnek nevezett társasjáték.

Éld az életed saját szabályaid szerint!

Ha sírsz gyenge vagy. Ha erősnek látszol, akkor rideg vagy. Ha nem szeretsz akkor elbizakodott vagy. Ha szeretsz akkor biztosan hátsószándékaid vannak. Ha valami érdekel, akkor naiv vagy. Ha egyáltalán nem érdekel akkor arrogáns vagy. És így tovább, soha sem lesz mindenki elégedett veled. Ezért éld az életed ahogyan te akarod, ahol akarod, akivel te akarod és hagyd a körülötted lévőket, hogy beszéljenek bármit. Az emberek ki fognak beszélni a hátad mögött, nem fogja érdekelni őket, hogy te mit érzel, mit gondolsz, milyen okod van. Nem érdekli őket mit érzel, akkor amikor egy dologra egy bizonyos módon reagáltál. Nem fogja érdekelni őket az, hogy mi az igazság, mindenképpen kritizálnak. Amikor ilyen emberekről van szó, akkor a legjobb, ha nem törődsz azzal, mit gondolnak, mondanak rólad. A világ tele van olyanokkal  akinek véleménye van, de meghallgatni és megérteni nem tudják az embereket.

Nyugi!

Bármilyen jó is legyél, mindig fognak hibát találni benned. Bármilyen szép is legyél, mindig találnak valamit ami nem szép benned. Bármennyit is segíts nekik, mindig fognak találni olyan pillanatot amikor többet segíthettél volna. Bármennyire is szeretnéd azt, hogy mindenki elégedett legyen, mindig lesznek elégedetlen emberek. Nincs értelme, hogy úgy éld le az életed, hogy másokra hallgatsz, mert lesznek olyan emberek akiknek mindent felajánlhatsz és ők a végén mégis azt fogják mondani, hogy nem kaptak tőled semmit.

Párválasztás

Válassz egy olyan párt, aki a támaszod és ösztönöz téged, egy olyan párt, aki képes melletted a jövőt építeni, válassz egy olyan párt, akire számíthatsz és aki felajánlja neked azt az érzést, hogy akkor is melletted marad amikor a dolgok nem mennek a legjobban. A párod, mint bárki más, egy fél test és egy fél lélek, de az ő lelke túl nagy ahhoz, hogy beleférjen a félbe. Amikor megtalálod azt, igazi párodat, aki tényleg a te másik feled, mert mindenben kitart melletted, támogat és megvéd, akkor felesleges azzal törődnöd, hogy mit gondolnak rólad mások. Csak az a fontos, mit gondol rólad a másik feled, mert csak ketten tudjátok megoldani az élet nagy dolgait, ti tudjátok boldoggá tenni egymást, nem a szomszéd, az ismerősök és mások akik véleményt alkotnak. Ne törődj a világgal, ne törődj az emberekkel, örülj neki, hogy van melletted valaki, akire számíthatsz.

Forrás

(Respublika friss!)

Click to comment

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • F1, Lenovo Brit Nagydíj, FP3

  szombat, 2 július  13:00 DU. - 14:00 DU.

 • Franciaország – Görögország, női vízilabda-világbajnokság, a 7. helyért

  szombat, 2 július  13:00 DU. - 14:30 DU.

 • Olaszország – Hollandia, női vízilabdavilágbajnokság, bronzmérkőzés

  szombat, 2 július  14:30 DU. - 16:00 DU.

 • F1, Lenovo Brit Nagydíj, QP

  szombat, 2 július  16:00 DU. - 17:00 DU.

 • Ausztrália – Spanyolország, női vízilabda-világbajnokság, az 5. helyért

  szombat, 2 július  17:00 DU. - 18:30 DU.

 • Magyarország – Egyesült Államok, női vízilabda-világbajnokság, döntő

  szombat, 2 július  20:00 DU. - 22:00 DU.

 • F1, Lenovo Brit Nagydíj

  vasárnap, 3 július  16:00 DU. - 18:00 DU.

 • Franciaország – Magyarország, férfi kosárlabda vb-selejtező

  hétfő, 4 július  20:00 DU. - 22:00 DU.
  Vendéspace

TOP