Connect with us

Jut eszembe

Nyílt levél Orbán Viktornak!

Orbán Viktor oldalán tettem közzé a miniszterelnök úrnak írt nyílt levelemet.

Published

on

Fotó: facebook.com/orbanviktor
Advanced Ads
Advanced Ads

Teljesen új fb-jelenséget vetem észre: tegnap és ma vettem észre, hogy nem látom, láthatom Varga Judit és Novák Katalin miniszter oldalát sem.

https://www.facebook.com/csaladesifjusag

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice

A jelenség számomra teljesen érthetetlen, ezért Orbán Viktor oldalán tettem közzé a miniszterelnök úrnak írt nyílt levelemet.

“Szeretnék miniszterelnök úrnál reklamálni, hogy kormányának két minisztere, Novák Katalin és Varga Judit is letiltott hivatalos, publikus és kormányzati forrásból fenntartott Fb-oldalának látogatásától, láthatásától. Így aztán abban a “szerencsés” helyzetben vagyok, hogy egyik oldal hírfolyamában megjelenő propaganda anyagokat sem láthatom.

Ugyanakkor alapvető állampolgári jogomnak gondolom, hogy a kormányzat álláspontját, így a kormányt alkotó miniszterek információ közlését is ellérhessem, megismerhessem. Az is aggályos, ha egy-egy kormánypárti politikus és/vagy miniszter az oldalán letiltja a hozzászólási lehetőségemet, ám az már az információk szabad megismerésének elvébe ütközik, ha előlem elrejtik az oldalaikat, ahogy Novák Katalin és Varga Judit tette.

Nincs rá magyarázat, hogy akár egyetlen magyar állampolgárt is letiltsanak, hogy az ő tevékenységüket, posztjaikat ne láthassam.

Miniszterelnök úr! Itt az ön fb-oldalán már évek óta rendszeresen megosztottam kritikai észrevételeimet. Általában nem kíméltem az ön politikai tevékenységét, ám soha, semmilyen retorzió nem ért, a mai napig hozzá tudok szólni az ön posztjaihoz. Úgy gondolom ugyanezt a magatartást elvárhatom az ön minisztereitől is.

Kérem miniszterelnök úr, hogy Novák Katalin és Varga Judit miniszterasszonyt is szólítsa fel, hogy nyilvános, politikusi fb-oldalukról egyetlen magyar állampolgárt se tiltsanak le és a hozzászólást is csak indokolt esetben vonják meg egy-egy felhasználótól.”

Üdvözlettel, Kínyó Norbert, újságíró

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC

  péntek, 30 szeptember  20:00 DU. - 22:00 DU.

 • Bayern München – Bayer Leverkusen

  péntek, 30 szeptember  20:30 DU. - 22:30 DU.

 • Athletic Bilbao – Almería

  péntek, 30 szeptember  21:00 DU. - 23:00 DU.

 • Kisvárda Master Good-Újpest FC

  szombat, 1 október  14:30 DU. - 16:30 DU.

 • Debreceni VSC-Budapest Honvéd

  szombat, 1 október  17:00 DU. - 19:00 DU.

 • Vasas FC-Zalaegerszeg

  szombat, 1 október  19:30 DU. - 21:30 DU.

 • Kecskeméti TE-Ferencvárosi TC

  vasárnap, 2 október  16:30 DU. - 18:30 DU.

 • Puskás Akadémia FC-MOL Fehérvár FC

  vasárnap, 2 október  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP