Connect with us

Kép/Mese

Orbán: A gyaloglás vége

Az első 33 év, minden, ami eddig történt, csak bemelegítés volt.

Published

on

Fotó: facebook.com/VanikZoltanFoto
Hirdetések

“Oroszok ki, kommunisták el, csődből vissza, alkotmány be, IMF haza, rezsi le, migránsok kívül, határon túliak egybe, és ami a legfontosabb: szív fel!”

Nagyszabású, nagyívű, semmitmondó, nagyképű, “ki ha én nem” beszédet mondott Orbán Viktor a Fidesz elnöke a párt kongresszusán.

Ugye milyen ismerős!?

"Jo kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be
Nagykirály a hangerő
Melletted a szőke nő
Jo túráztatom a gépet a mutató kileng
Most a világ összes útja a mienk"
Bëlga - A gyaloglás vége

“Az emberek ritkán érnek el sikert abban, amit nem szívesen csinálnak. Márpedig mi sikeresek vagyunk. Erre az a magyarázat, hogy amit csinálunk, az a szenvedélyünk. Nekünk Magyarország a szenvedélyünk, és ez meg is látszik. Mi a csúcsra törünk, oda akarunk feljutni, és oda akarjuk feljuttatni Magyarországot is. A nagy tét bennünket nem elriaszt, hanem felvillanyoz. Ha kicsi a tét, a kedvünk sötét.”

Terence Hill: Ha kicsi a tét, a kedvünk sötét

“Visszaadjuk Budapest régi fényét, mert a világban szétszóródott magyaroknak kell egy város, a nemzet fővárosa, amelyre mindannyian büszkék lehetnek, és amely minden magyaré, bárhol éljen is a nagyvilágban.”

Németh Lehel – Neonfényes Budapest

“Nem érhetjük be azzal, amit elértünk, mert még mindig vannak szegények, még mindig nem születik elég gyermek, még mindig nincs mindenkinek jó lakása, még nem elég se a fizetés, se a nyugdíj.”

Van 183 olimpiai aranyunk, 12 természettudományos Nobel-díjasunk

“Kevesen tudják, nemcsak lőfegyvereket, de hamarosan csúcstechnológiájú harci járműveket is gyártunk, sőt van már harcirepülőgép-gyárunk is.”

Homo Brüsszelicus

“Szó sem volt arról, hogy a homo Brüsselicus nevű, buborékban őshonos, meglehetősen új faj tagjai lépésről lépésre elveszik a jogainkat.”

Eszünk ágában sincs kilépni

“Barátaim, az Európai Unió úgy, ahogy most kinéz, el van rontva. A mi célunk, hogy változást érjünk el. Eszünk ágában sincs kilépni. Ilyen könnyen nem lehet tőlünk megszabadulni. Maradunk, és változást követelünk.”

Mi magyarok vagyunk, és nem hülyék

“Az idegen érdekeket a magyarokkal szemben gátlástalanul kiszolgáló baloldali követelésekre csak azt válaszoljuk, hogy mi magyarok vagyunk, és nem hülyék.”

A magyar politikában már minden rókaságot kipróbáltak

“Emlékszünk a baloldalra átsunnyogó Tildyre, Veres Péter bajszára és csizmájára, és az SZDSZ bakján is ült már szép, bajuszos, magyar ember.”

Fotó: Fidesz.hu

Forrás: miniszterelnok.hu

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements