Connect with us

Jut eszembe

Posztháború Navracsics Tibor és a tapolcai mozi igazgatója között

“Nehogy azt higgyétek, hogy a Viktor volt a dolog motorja, a Navracsics szervezte a kordonbontást”, most meg a mozi műsorát

Published

on

navracsics
Kép: Ladjánszki Máté / Népszava
Hirdetések

2007 február elején, néhány nappal azután, hogy a a Fidesz frakció demonstratívan néhány perc alatt lebontotta a Kossuth téri kordont, ami azt volt hivatva megakadályozni, hogy ne lehessen újra a mocsok valóságos szimbólumává tenni az “ország főterét”, egy a helyszínhez közeli kávézóban mesélte valaki nagy hangon: “Nehogy azt higgyétek, hogy a Viktor volt a dolog motorja, a Navracsics szervezte a kordonbontást”.

Így múlik a világ dicsősége

Az azóta már a az Európai Unió biztosi székében is helyet foglaló politikus mára addig kűzdötte le magát, hogy Kálomista Gábor fércművének propagandistájává szegődött. Úgy tűnik, az egykori “emberarcú fideszes” lassan ugyanolyan szervilis alattvaló lett, mint a többiek.

Akárcsak a régi jó pártálamban

Navracsics úr szűkebb pátriája Veszprém megye Tapolca nevű városának moziigazgatóját kérte számon levélben, hogy miért nem vetítik a Elk*rtuk-ot.

A politikus ezt írja erről közösségi oldalán:

Hirdetések

A mai nap során levélben fordultam Bakonyi Veronikához, a Tapolca Városi Mozi igazgatójához az Elk*rtuk című film műsorra tűzésével kapcsolatban.

Ezt követően, nekimehettek a politikusnak a kommentelők, mert az érkezett választ már ezzel tette közzé:

“Ezt a választ mindenki figyelmébe ajánlom, aki az előző poszt alatt a független és gazdasági megfontolásokat szem előtt tartó mozi ideája mellett kardoskodott. Úgy tűnik vannak Tapolcán, akik már szégyenlik azt, amit pár éve gondoltak a 2006-os eseményekről.”

Ezt műveli ma az orbáni politika, még egy egykor jobbsorsra érdemes emberrel is, mert a bedaráló darál.

(Respublika Friss!)

Continue Reading
2 hozzászólás

2 Comments

  1. Pingback: Bayer Zsolt keddi káromkodása: "takarodjon azonnal a büdös pi@ába!" - Hogy ki a címzett? - Városi Kurír

  2. Pingback: Bayer Zsolt levelet kapott "a nép nevében" - Tapolcán elemi népigény vetődött fel a Kálomista-filmre - Városi Kurír

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements