Connect with us

Nem mondod...

Színtiszta hétvégi csacskaság! – Hogy veszed fel a melltartódat?

Utazás a melltartó titkos világába

Published

on

Hirdetések

Patti Wood BA és MA diplomával rendelkezik testbeszéd és nonverbális kommunikáció szakon végzett. A testbeszédről, prezentációs készségekről, értékesítésről és médiainterjúkról szóló programjai az embereket interakcióra és nevetésre sarkalja. alább a melltartó felvételi szokásokból von le messzemenő következtetéseket.

Tárgyszerűen

melltartó a női mell eltakarására, illetve megemelésére viselt alsónemű. A melltartó többféle szerepet is betölthet, használhatják a mell alakjának kiemelésére, hogy nagyobbnak tűnjön; dekoltázs formálására, divatcélokból, kulturális vagy esztétikai okokból. Sokáig tartotta magát a tévhit, hogy melltartó viselése segít megakadályozni a mellek megereszkedését az idő előrehaladtával; ezt a tudomány már megcáfolta, a gyártók is igyekeznek mellőzni ezt a reklámanyagaikban.(Wikipédia)

Tény ami tény a mell a szexualitás egyik legfontosabb “kihívója”, nem véletlenül született minden művészetiágban oly sok alkotás ebben a témában.

Félre a komolykodással!

A bevezetőnkben említett testbeszédkutató egyik ide vonatkozó szösszenetét ismerteti az InStile:

Hirdetések

Wood szerint négyféle személyiségtípust lehet megkülönböztetni a felvétel módja szerint: vezetők, véleményvezérek, támogatók és elővigyázatos javítók. Ők az élet legapróbb dolgait is másképp csinálják, emiatt akár az öltözködésben is kiütközhet a személyiségük. Íme a különböző típusokra jellemző tulajdonságok:

  1. Ha a melltartódat úgy veszed fel, hogy hátul kapcsolod be, akkor bizony a támogatók közé tartozol. Szereted a hagyományokat, emberekkel is szívesen töltöd az idődet, és általában jól is kijössz velük.
  2. Ha pedig elöl kapcsolod be a melltartódat, akkor a véleményvezérek közé tartozol: szereted, ha sokan követnek, támogatnak és nem félsz az új helyzetektől.
  3. Ha alapvetően az elöl kapcsos melltartókat szereted, vezető vagy, azaz az élet minden pillanatát lehetőségként éled meg és okos döntéseket hozol.
  4. Ha a felvétel előtt kapcsolod be a melltartódat és úgy bújtatod át a fejeden, akkor az elővigyázatos javítók csapatát erősíted. Általában arra törekszel, hogy jól végezd el a feladataidat, és soha nem beszélsz mellé.

Hoppá!

Egyszer volt

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetések
Hirdetések

Facebook

Hirdetések

TOP

Advertisements