Connect with us

Kék fény

Újabb migránsüldözés

Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és tűzoltókat riasztottak a helyszínre.

Published

on

Összeroncsolódott személyautó Kiskunmajsa közelében, miután az autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött 2021. december 29-én. A balesetben öten megsérültek. A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Fotó: MTI/Donka Ferenc
Advanced Ads

Öten megsérültek Kiskunmajsa közelében szerdán, amikor egy autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött.

A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött.

Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és tűzoltókat riasztottak a helyszínre. A portál úgy tudja, hogy az autóban ülők közül volt, aki elmenekült, ezért a rendőrök keresőkutyával kutatják át a környéket. 

Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek a baleset tényét és azt az információt is megerősítette, hogy a külföldi rendszámú autóban heten ültek és közülük öten megsérültek.

Facebook

TOP