Connect with us

Jut eszembe

Varga Judit, és a lovak misztikus kapcsolata!

Published

on

Varga judit
Advanced Ads
Advanced Ads
76 / 100

Varga Judit magyar igazságügyminiszter mintha nem vette volna észre, hogy a szomszédunkban egy tragikus háború dúl, úgy szólítja fel a keddi Békemenet kapcsán közösségi oldalán a követőit, hogy: “Nyergeljetek!”

Ejnye, miniszterasszony

Most, amikor a nem rég magát utcaiharcosként promótáló főnök is békegalambbá igyekszik maszkírozni magát annak ellenére, hogy néhány éve azzal hegyeskedett, hogy szagolt ő már elég puskaport, talán nem tévedek, ha minimum ütemkésének látom a “Nyergeljetek”-et. Nem lehet, -csak úgy kérdezem- hogy ezekben a Magyarországra nézve is vészterhes időben, amikor a honvédségünk valós képességére is rávilágított egy idegen drón-berepülés, amit a “Benkő legények” szájtátva  bámultak, mint Rozi az első színes filmet, nem kellene feleslegesen tüzelni  a népet?

Nyergeljetek! Kik és mivégre?

Jó tudjuk a kormánynál a “pénz, paripa, fegyver”, de mint minden közhely, ez is hazug, hiszen ami a szomszédban dúl, az olyan háború, amiben az az Oroszország indított inváziót, aminek a háborús költségvetéséhez mérve a teljes magyar büdzsé -még ha meg is toldanák az oligarchákhoz kitalicskázott pénzekkel- akkor is csak uzsi-pénz lenne.

Hátrább az egerekkel!

A militarizmusra mindig is hajlamot mutató Békemenetnek ezúttal talán jobban kellene hűnek maradni a nevéhez és reméljük így is lesz, de hogy az ilyen giccses felkiáltások, mint a “Nyergeljetek!” nem efelé terelik a menetelőket, az egésze biztos.

A kommentekből

“Eddig azt hittem, hogy a baloldal ellen szervezik! Jó lenne itthon a fejekben is békét teremteni, de ez a békemenet erre nem alkalmas”

“Egyszer fent voltam, akkor azt hittem hogy tényleg a békéről szól?”

“Es indulj.Baradlai Richard….Jokai Mor…A Koszivu ember fiai…..Vajon lennenk olyanok mind Odon Richard es a kicsike..Jeno..???A hazert halni vagy menetelni…ket dolog.. Lovaitok patkócsattogtatása, sarkantyúpengéseitek, szerszámok zaja messzire hallatszon tekintélyt és tiszteletet keltve. Nyergelj, fordulj. Remelem lesz -20 fok és meg fagynak séta közben.”

“A falusi birkaktol kernem, hogy ne bogyozzak ossze Pest utcait.”

“Gyerünk birkák 3 nap múlva alvajárás.”

Deutsch Tamás szép szavával élve:

Ennyi!

Forrás: Városi Kurír

Egyszer volt

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP