Connect with us

Múzsa

Versrészletek a tippszelvényeken

A hőpapírokon József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versének részleteit helyezi el a nemzeti lottótársaság.

Published

on

Advanced Ads
Advanced Ads
60 / 100

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

Április 11. és 15. között a nemzeti lottótársaság több mint 4500 értékesítőhelyén a különböző típusú játékok visszaigazoló szelvényein a legismertebb magyar költők versrészleivel találkozhatnak a játékosok. A társaság a magyar kultúra kiemelt támogatójaként több millió játékosához viszi közelebb a magyar lírát.

Közel 60 éve, április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját

Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. „Őrizd meg a szelvényed, hogy kultúrával is gazdagodj!” mottóval ötnapos kampányt indít játékosai részére. Az aktivitás részeként az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, az Eurojackpot, a Kenó, a Puttó, a Tippmix, a Totó, a Luxor, a V-sport, a Kincsem+ Tuti játékainak visszaigazoló szelvényein április 11. és 15. között a leghíresebb magyar költők verseinek részleteit olvashatják a játékosok.

A hőpapírokon József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versének részleteit helyezi el a nemzeti lottótársaság, ezzel mintegy 2-2,5 millió szerencsevadászhoz eljuttatva hazánk legismertebb verssorait.

A Szerencsejáték Zrt. évtizedek óta a magyar kultúra elkötelezett támogatója, költségvetési hozzájárulásain, szponzorációin és támogatásain túlmenően ezúttal egy dedikált kampánnyal is népszerűsíti ezt az ügyet.

A kezdeményezés egyedi videós tartalommal is kiegészül, melyben az Ötöslottó reklámkampányának korábbi arca, Kamarás Iván, Jászai Mari-díjas magyar színész kapta a főszerepet. A kisfilmben, amely a https://youtu.be/BbuuaXcUi7A linken tekinthető meg, a színész egy, a költészet napjával kapcsolatos nyereményjátékra is felhívja a figyelmet.

5 nap, 5 vers

A nemzeti lottótársaság ezen túlmenően „5 nap, 5 vers” elnevezésű, a közösségi média felületeken megjelenő videós tartalommal is segíti játékosait és követőit.

A szelvényeken található verseket ugyanis, Takács Bence Ervin, előadóművész-műsorvezető, a Magyar Versmondók Egyesületének alelnöke előadásában az elsőtől egészen az utolsó sorig meghallgathatják.

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

 • THW Kiel – Pick Szeged, férfi kézilabda BL

  csütörtök, 29 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP