Connect with us

Kép/Mese

Vitya elővette az érettségi tablóképét, ami a kutyát nem érdekli

Nem vagy te Rákosi pajtás, hogy a saját fotóddal üzenj az érettségiző ifjúmunkásoknak. Ők már nem kérnek a “fiatal demokratákból”.

Published

on

Vitya
Advanced Ads
Advanced Ads
70 / 100

Vitya, te miért gondolod, hogy az érettségi tablóképed kirakása bármelyik 18 éves érettségizőnek inspirációt jelent? Honnan ez a magabiztosság, illetve inkább bárgyúság?

Vitya, elárulom neked, őket szerencsére nem érdekli sem a miniszterelnökséged, sem a facebook oldalad

Már van nekik egy másik világuk, ami élesen szembenáll a tiéddel, csak ezt te még nem akarod fölfogni. Nem vagy te Rákosi pajtás, hogy a saját fotóddal üzenj az érettségiző ifjúmunkásoknak. Ők már nem kérnek a “fiatal demokratákból”.

Sőt, ami sokkal szomorúbb egyre kevesebben kérnek ebből az országból és ez a te műved. A most érettségizők negyede úgy gondolja, hogy külföldön jobban megéri tanulni és dolgozni is.

Azon kevesek kivételével, akik a kormánypárt jóvoltából előnyt élveznek, a többiek nem kérnek a NER-ből. Hiába hiszi azt az országgyűlési patkóban Kövér, Kósa vagy a leköszönő Áder, hogy ti jót tettetek az országgal. Hamarosan szembe jön majd a valóság.

Éppen a most érettségizők fogják felborítani a status quót és országgyűlési választási győzelem ide, vagy oda ők fogják lebontani a semmire sem jó NER-t.

Nincs ebben semmi csodálkoznivaló

Most azt hiszitek, hogy azért mert háznagynak ismét megválasztottátok MM-t és nagy kegyesen egy másik nőt ültettetek a nem köztársasági elnöki székbe, most olyan nagyon jó fejek vagytok.

Hát, kurvára nem! Elég, ha megnézzük, hogy tegnap az Országgyűlésben egyetlen nőt választottatok meg alelnöknek (DD-t), a 12 jegyzőből is csak egy nő. Amúgy a nők aránya a fideszesek képviselők között 11%, erre ne legyetek azért annyira büszkék!

Az tegnap már csak hab volt a tortán, hogy ti öten, akik 32 éve vagytok képviselők, belevigyorogtatok a kamerába. Ebben a selfie-ben benne volt minden, benne volt ez a szerencsétlen 32 év.

Benne volt az a kivagyiság, hogy nektek mindent szabad

Sőt, benne volt az is, hogy lényegében a szemébe röhögtök a titeket megválasztóknak is. Mert, hiszen a legjobban éppen őket, a kormánypártokra szavazókat veritek át a süket dumátokkal.

Ti mindig ezt csináljátok! Két és fél éve Budapesten elveszítettek 17 kerületet (idén az országgyűlési választáson a fővárosban 17-1-re nyert a “lesajnált” ellenzék), aztán őket kezdtétek el büntetni, de erről elfelejtettek szólni az ezekben a kerületekben élő fideszeseknek.

Ők naívan hittek nektek, aztán ők itták meg a levét a ti vereségeteknek. Ez ám a szolidaritást!

Ezért kell leönteni mindent magyarság mézes-mázzal, száz év után ezért trianonoztok, jártok határon túlra, ahol köszönik szépen, hiszen a Délvidék kivételével Felvidék és Erdély is ugyanúgy az Európai Unió része, mint Veszprém megye.

Magyarul oda is elér a “mocskos Brüsszel” pénze, ja csak éppen odaát kevesebbet lopnak belőle.

„Legyen béke, szabadság és egyetértés.”

Így érkeztünk el a NER 12. évében oda, hogy a kör bezárult. Lehet ezt még ragozni, de egy zsákutcában vagytok, ami egyben azt is jelenti, hogy egy egész országot vezettetek bele.

Lényegében ugyanott tartunk, ahol 1986-88-ban. A formális, nem szabad választásokon megszerzett hatalom a titétek, de egy egész ország csúszott ki a kezetekből.

Ha nem lenne az unió pénze, ha nem lennének nyitott határok és vele együtt legális külföldi munkavállalás, illetve ha nem lenne az internet szabad nyilvánossága, akkor titeket már régen elkergetett volna a nép.

Így azonban mindannyian cinkosok vagyunk ebben az ország puszításban. Nem nagyon lehet mentsége egyetlen állam által fizetett dolgozónak, tudósnak egyetemi tanárnak, állami cégvezetőnek, hivatalvezetőnek sem.

Mindenki szem a láncban

Kövér rosszul emlékszik, nem Szabad, hanem Göncz volt az első szabadonválaszott Országgyűlés elnöke

Orbán Viktor: Háború vagy béke

Facebook

Advanced Ads

Sportnaptár

 • Ausztria – Horvátország

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Dánia – Franciaország

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Hollandia – Belgium

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Wales – Lengyelország

  vasárnap, 25 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Anglia – Németország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Magyarország – Olaszország, Nemzetek Ligája

  hétfő, 26 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Portugália – Spanyolország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Svájc – Csehország

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Ukrajna – Skócia

  kedd, 27 szeptember  20:45 DU. - 22:45 DU.

 • Telekom Veszprém – Dinamo București, férfi kézilabda BL

  szerda, 28 szeptember  18:45 DU. - 20:45 DU.

TOP